Γενοκτονία συντελείται τα τρία τελευταία χρόνια!

Ο πρόεδρος της Ανωτάτης Συνομοσπονδίας Πολυτέκνων Ελλάδος Βασίλης Θεοτοκάτος είπε στον κ. Παπούλια ότι τα τρία τελευταία χρόνια -2011, 2012 και 2013- συντελείται μια αθέατη γενοκτονία εις βάρος των Ελλήνων, αλλά κανείς δεν ενοχλείται. Οι θάνατοι έχουν ξεπεράσει κατά 45.000 τις γεννήσεις, σαν να ισοπεδώθηκε μια πόλη 45.000 κατοίκων και να μην επέζησε κανείς. Και ως απόδειξη της εγκατάλειψης των πολυτέκνων από την κυβέρνηση, αποκάλυψε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας το απίστευτο που συμβαίνει στη φορολογία, ένας πολύτεκνος με 10 προστατευόμενα τέκνα να πληρώνει τον ίδιο φόρο με τον άγαμο, κάτι που δείχνει το κατάντημα αυτού που λέγεται ελληνικό κράτος.

Έκπληκτος με όσα άκουγε, ο κ. Παπούλιας παραδέχθηκε ότι η υπογεννητικότητα όχι μόνο εξασθενίζει την πατρίδα μας, αλλά της αφαιρεί και κάθε προοπτική.

Επισήμανε ακόμη ότι το κράτος θα έπρεπε να ήταν πολύ πιο κοντά στα προβλήματα των πολυτέκνων και κατέληξε τραβώντας το αυτί των υπουργών, οι οποίοι θα πρέπει να βοηθήσουν και να ενισχύσουν τους πολύτεκνους, ώστε να δώσουν το παράδειγμα και σε άλλα αντρόγυνα για να κάνουν περισσότερα παιδιά.

Ούτε τη μετεγγραφή 723 παιδιών πολυτέκνων δεν κάνουν!
Πολλά είναι τα στοιχεία που δείχνουν ότι η κυβέρνηση αντιμετωπίζει τους πολύτεκνους σαν παιδιά ενός κατώτερου Θεού. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση της μετεγγραφής 723 φοιτητών, παιδιών πολύτεκνων οικογενειών, που εισήχθησαν στα ΑΕΙ και τα ΤΕΙ πριν από το 2013. Δυστυχώς, ο υπουργός Παιδείας Ανδρέας Λοβέρδος εξακολουθεί να κωφεύει στις αλλεπάλληλες κρούσεις της ΑΣΠΕ αλλά και του βουλευτή Λάρισας της ΝΔ Μάξιμου Χαρακόπουλου, ο οποίος σε ερώτησή του στη Βουλή ζητάει να δοθεί η δυνατότητα μετεγγραφής στους πολύτεκνους μετά την παταγώδη (!), όπως σημειώνει, αποτυχία των προβλέψεων του υπουργείου για 40.000 αιτήσεις μετεγγραφών, που θα δημιουργούσαν πρόβλημα στη λειτουργία των πανεπιστημίων. Τελικά, οι αιτήσεις ήταν λίγο πάνω από τις 10.000. Δεν υπάρχει, λοιπόν, καμία δικαιολογία για την άρνηση των μετεγγραφών στους φοιτητές που είναι παιδιά πολυτέκνων.

Επίδομα σε πολύτεκνους αγρότες και πώς μπορεί να καλυφθεί

Την ενίσχυση των πολύτεκνων οικογενειών αγροτών και κτηνοτρόφων με τη μορφή επιδόματος είχε δρομολογήσει, πριν παραιτηθεί για το γάλα, ο πρώην υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Μάξιμος Χαρακόπουλος. Τα αναγκαία χρήματα θα προέρχονταν από την κατάργηση της κρατικής χρηματοδότησης στις αγροτοσυνδικαλιστικές οργανώσεις ΠΑΣΕΓΕΣ, ΓΕΣΑΣΕ και ΣΥΔΑΣΕ. Όμως, αν και το είχε εξαγγείλει ο ίδιος ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς στις 18 Δεκεμβρίου 2012, κατά την επίσκεψή του στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, μέχρι σήμερα δεν έχει υλοποιηθεί. Βλέπετε, οι αγροτοσυνδικαλιστές είναι «γαλαζοπράσινοι» και έχουν διασυνδέσεις με βουλευτές και πρώην υπουργούς.

Όπως φαίνεται, και ο Σαμαράς έκανε πίσω μετά την τοποθέτηση του γραμματέα της ΠΑΣΕΓΕΣ Γιώργου Ανέστη ως γραμματέα Αγροτικού της ΝΔ και υποψήφιου ευρωβουλευτή.

Η υπόθεση, όμως, των επιχορηγήσεων στις αγροτικές οργανώσεις «έχει ουρά» και δύσκολα θα κουκουλωθεί, όσο κι αν κάποιοι το επιθυμούν, καθώς τα πορίσματα ελέγχου διαβιβάστηκαν στον Οικονομικό Εισαγγελέα. Σύντομα θα επανέλθουμε στο θέμα αυτό με πολύ αποκαλυπτικά στοιχεία.


Σχολιάστε εδώ