Αποστολικά και… άλλα

=Για ποιον άλλο υπουργό χτυπά η καμπάνα της αποπομπής; Για ποιον, άραγε; Πάντα υπάρχουν λόγοι για να αποπεμφθεί κάποιος από την κυβέρνηση…

=ΔΕΝΦΙΑ… θα λέγεται το νέο Βατερλώ με τα «κόκκινα» δάνεια… Θυμηθείτε το, μου έλεγε γνωστός κοινοβουλευτικός με παρελθόν…

=ΞΕ…ΣΤΥΛΙΟ…ΝΕΤΑΙ η κυβέρνηση με την αποπομπή του υφυπουργού Παιδείας…

=Με όρους εθιμοτυπίας, κύριε Γκίκα Χαρδούβελη, όποιος κάθεται στο πίσω κάθισμα, πέραν του ότι ρίχνει σφαλιάρα στον οδηγό και συνοδηγό, είναι και το πρόσωπο που έχει το πάνω χέρι. Εσύ αλήθειες λες, αλλά ο Βαγγέλης δεν καταλαβαίνει.
Ιούδας

=Δεν φτάνει η εντόπια ξεφτίλα με τη διαιτησία, κάνουμε και εξαγωγή στο Champions League. Καλά, εκεί στην ΕΠΟ, δεν ντρέπονται καθόλου… άραγε…

=Με εγκύκλιους, δυστυχώς, δεν μπορεί να προχωρά το δήθεν συναίσθημά σας προς τους συμπολίτες μας, αγαπητή μου κυβέρνηση.

=Άντε να πάτε να ενφιαστείτε.

=Βρε, πού καταντήσαμε, το άκρως ερωτικό ΠΑΣΟΚ να χρειάζεται τον Ασκητή, σήμερα.

=Το ξαναγράφω, η άποψη Δένδια για τα «κόκκινα» δάνεια είναι εκτός τόπου και χρόνου. Γιατί πολύ απλά σε λίγο χρόνο οι τράπεζες θα έχουν ιδιωτικοποιηθεί πλήρως, άρα δεν θα περνούν κυβερνητικές μαγκιές και οι τράπεζες θα δώσουν τα «κόκκινα» στεγαστικά δάνεια σε off shore εταιρείες με το αγγλικό δίκαιο, οπότε θα παίρνουν τα σπίτια του κοσμάκη και μετά θα τα νοικιάζουν σε δικές τους εταιρείες ως τουριστικά καταλύματα και ψάξε εσύ να βρεις άκρη. Να μου το θυμηθείτε, θα αντιμετωπίσουν προβλήματα και τα ξενοδοχεία με αυτό το κόλπο.

=Από 1η Γενάρη δεν θα μας τραβούν το αυτί, λέει ο Χαρδούβελης, οι δανειστές θα μας πηγαίνουν …ώντας.

=Μαγκιά Μπουτάρη στον φασίστα Ματθαιόπουλο. Τα μυαλά σου και μια λίρα, του είπε ο δήμαρχος, αλλά έπρεπε να του πει… μια μαύρη λίρα.

=Να τα χαίρεστε τα πρωταθλήματά σας.

=Ο τρόμος Μιχαλολιάκου για παραιτήσεις της ΚΟ τρομάζει την κυβέρνηση, γιατί οι πρόωρες είναι αναπόφευκτες.

=Συγγνώμη, δεν χρειαζόμαστε τη μαρτυρία του Χέλμουτ Κολ για τον λάθος χρόνο εισόδου της χώρας στην ΟΝΕ. Το πληρώνουμε σήμερα πολύ καλά και θα το πληρώνουν ακόμα γενιές και γενιές. Τα εγκλήματα Σημίτη δεν ξεχνιούνται τόσο εύκολα – όσο και να θέλουν κάποιοι.

=Μετά το face control στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, έχουμε και καταλήψεις μέσω Facebook.

=Για φαντάσου, τώρα που οι μαθητές κάνουν καταλήψεις, να ξυπνήσει ο Λοβέρδος και να πάει Δοξολογία.
Ιούδας

=Δεν ξέρω τι θα κάνει από ψήφους, αλλά από ΑΦΜ η Δημοκρατική Παράταξη του Βαγγέλη θα ʼχει μπόλικα.

=Ουκ αν λάβοις παρά του μη έχοντος. Ρυθμίσεις, δεν ρυθμίσεις, δεν υπάρχει σάλιο.

=Και λέω, τι μου λείπει, τι μου λείπει τώρα τελευταία από την TV και δεν νιώθω καλά. Έχασα τον Άδωνη. Κούρασε ή του τράβηξαν τ’ αυτί;
Πέτρος

=Οι Τούρκοι είπαν να πιουν έναν καφέ με την κορβέτα «Πρίγκηπας» στον Καφιρέα και έτσι έφτασαν κοντά στο Σούνιο. Την επομένη να πάνε Αμφίπολη να πιουν καφέ με την Παναγιωταρέα.

=Εκτός ψηφοδελτίων ΠΑΣΟΚ οι ενοχλητικοί βουλευτές, λες και οι υποτακτικοί θα βγουν.

=Ο Ρέντσι φλερτάρει με τη λιρέτα και ο Γιούνκερ με την Ανγκελέτα.

=Ποια Ευρώπη; Αυτή που καταρρέει και κάποιοι κάνουν πως δεν βλέπουν; Η Ευρώπη τελειώνει. Έρχονται οι αυτοκρατορίες των κρατών.

=Ζούμε και για την αξιοπρέπειά μας, κύριοι κυβερνώντες, ή μάλλον ζούμε για την αξιοπρέπεια.

=Η επόμενη παρέμβαση Γιώργου θα αφορά το ΤΧΣ και τις τράπεζες. Θα είναι πολύ σκληρός με τους τραπεζίτες και τους φίλους τους στην κυβέρνηση.

=Ο Σπάθας κρατά κόκκινο σπαθί και σφάζει ό,τι δεν είναι κόκκινο. Κάποιοι έπρεπε να κοκκινίζουν από ντροπή.

=Ευτυχώς τα παιδιά μου είναι μεγάλα, κύριε συνταγματολόγε της παιδείας, και δεν κινδυνεύω να πάω φυλακή λόγω καταλήψεων.

=Γαύρος στο Τορίνο ή Γαυρινοτορινάτος ψήνεται σε ασπρόμαυρο ταψί διαστάσεων 30Χ20 περίπου για 90 λεπτά και στα τελευταία 4 λεπτά ο φούρνος πάει στους 300 βαθμούς.

=Εκείνη, άραγε, η ΓΣΕΕ τι κάνει; Ούτε φωνή ούτε ακρόαση. ΓΣΕΕ, ζεις να μας οδηγείς ή οι βολεμένοι δεν έχουν φωνή;

=Αν δείτε τον Σταύρο Θεοδωράκη με χαϊμαλιά και κομποσκοίνια μην εκπλαγείτε. Απλά τα φόρεσε για να διώξει τα καλά λόγια του Μητσοτάκη.

=Μαζεύτηκαν, λέει, κάποιοι πρώην βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και γευμάτισαν την ήττα μαζί με τους νυν. Σε λίγο όλοι θα είναι πρώην.

=Πάνε να μας τρελάνουν, όντως, ορισμένα σάιτ. Είναι, μωρέ, είδηση ότι κάποιος τραγουδιστής με τη σύζυγό του, γνωστή παρουσιάστρια, στόλισαν το δέντρο τους από τώρα και δεν είναι είδηση η πείνα, η φτώχεια και η κακομοιριά; Βρε, ουστ από ‘δώ, άθλιοι τύποι!

=Σας το έγραψα ότι ο νεκρός της Αμφίπολης εξαφανίστηκε μόλις έμαθε ότι ήταν εκπρόσωπος του τάφου η Άννα Παναγιωταρέα.

=Οι Αμερικανοί μαύρισαν τον Ομπάμα. Βαγγέλη, τ’ ακούς;

Των Δώδεκα Αποστόλων


Σχολιάστε εδώ