Ανακατεύει την τράπουλα ο Ρανιέρι για την Εθνική!

Αλλά με την έλευση του Κλαούντιο Ρανιέρι η Εθνική πήρε την κάτω βόλτα. Οπότε, η νίκη ακόμα και επί των Νήσων Φερόες μόνο ως δεδομένη δεν μπορεί να θεωρηθεί. Γι’ αυτό, άλλωστε, έριξαν οι άνθρωποι της ΕΠΟ στο τραπέζι την προοπτική να αντικαταστήσουν τον ιταλό τεχνικό με τον Κώστα Τσάνα. Προσωρινά, πάντως, ο Ρανιέρι παραμένει στο τιμόνι της Εθνικής. Προχώρησε, μάλιστα, στο ανακάτεμα της τράπουλας. Με στόχο να φρεσκάρει την ομάδα. Έτσι, άφησε εκτός αποστολής τον Κώστα Μήτρογλου και τον Γιώργο Σαμαρά. Επίσης έκοψε τους Παναγιώτη Ταχτσίδη, τον Κώστα Σταφυλίδη και τον τραυματία Κυριάκο Παπαδόπουλο. Στα μαντάτα η επιστροφή του Φάνη Γκέκα, ο οποίος σκοράρει κατά ριπάς στην Τουρκία και η πρόσκληση του Μιχάλη Μπακάκη για πρώτη φορά.

Στην ΑΕΚ, πάντως, άρχισαν να γκρινιάζουν επειδή θα στερηθούν και τον Μπακάκη και τον Πέτρο Μάνταλο από το ματς με την Παναχαϊκή στην Πάτρα.

Συνολικά, για τους αγώνες με τα Νησιά Φερόε την Παρασκευή 14 Νοεμβρίου (21:45) στο «Γ. Καραϊσκάκης» για τα προκριματικά του Euro 2016 αλλά και το φιλικό της Τρίτης 18 Νοεμβρίου με τη Σερβία στο γήπεδο των Περιβολίων, ο Ρανιέρι κάλεσε 23 παίκτες. Έτσι, ο αριθμός των κληθέντων το τελευταίο δίμηνο έφτασε τους 35! Στη διάθεση του ιταλού τεχνικού βρίσκονται οι: Καρνέζης, Γλύκος, Καπίνο, Τοροσίδης, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Μόρας, Χολέμπας, Καράμπελας, Μπακάκης, Μανιάτης, Τζιόλης, Σάμαρης, Μάνταλος, Κονέ, Φορτούνης, Σαλπιγγίδης, Μαυρίας, Χριστοδουλόπουλος, Καρέλης, Αθανασιάδης, Γκέκας.


Σχολιάστε εδώ