Τα ʼμαθες τα νέα πατέρα;

@ Το ίδιο πρόβλημα θα έχει και ο Γιώργος Παπανδρέου. Θα πρέπει να προσχωρήσει στη Δημοκρατική Παράταξη, κάτι που θα σημάνει αυτόματα ότι αναγνωρίζει το τέλος του ΠΑΣΟΚ. Οι άλλες επιλογές που θα έχει θα είναι ή να μην κατέβει στις εκλογές ή να πάρει στα χέρια του το ΠΑΣΟΚ και να μετάσχει στις εκλογές. Μόνο που από εκείνη τη στιγμή θα είναι ο υπόχρεος για τα 150.000.000 ευρώ, ίσως και παραπάνω, που χρωστάει στις τράπεζες.

@ Στο Ηράκλειο δεν ευτύχησε η φιέστα που διοργάνωσαν τα οικογενειακά Ινστιτούτα του πατέρα και του παππού για την έκθεση των ιστορικών ντοκουμέντων «Από τον Ανένδοτο στην Αλλαγή». Ήταν – δεν ήταν 80 άτομα. Ο Βενιζέλος με τους ανθρώπους του σαμποτάρισε την εκδήλωση, παίρνοντας εκδίκηση για όσα τράβηξε στο Ζάππειο. Από τους πρώην βουλευτές ήταν η Σχοιναράκη.

@ Οι διαρροές, πάντως, συνεχίζονται. Ένα κομμάτι, κυρίως από τους κεντρώους του ΠΑΣΟΚ, πάει στο Ποτάμι. Θεωρούν ότι είναι μεγάλο ρίσκο να πάνε στον ΣΥΡΙΖΑ. Το Ποτάμι χαρακτηρίζεται μπαλαντέρ του συστήματος. Είτε από δω είτε από κει…


Σχολιάστε εδώ