Ρίχνει όλα τα λεφτά για μεταγραφή στόπερ

Τα περιθώρια για απώλειες βαθμών στο πρωτάθλημα έχουν στενέψει επικίνδυνα. Όσο καταφέρνει ο ΠΑΟΚ και παίρνει τρίποντα, οι «ερυθρόλευκοι» παίζουν με την πλάτη στον τοίχο, διότι βρίσκονται ήδη τρεις βαθμούς πίσω και ενδεχόμενη αύξηση της διαφοράς μπορεί να προκαλέσει εντάσεις. Ο Μαρινάκης το γνωρίζει και προσπαθεί με κάθε τρόπο να στείλει τα μηνύματά του εντός και εκτός Ολυμπιακού. Διότι είναι διάχυτη η εντύπωση στον Πειραιά ότι ορισμένοι παίκτες επιλέγουν ματς και τα δίνουν όλα μόνο στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Μαρινάκης, πάντως, έχει και άλλον μεγάλο πονοκέφαλο να αντιμετωπίσει. Οι Ισπανοί επιβεβαίωσαν τα σενάρια αποχώρησης του Ερίκ Αμπιντάλ από τον Ολυμπιακό. Ένα θέμα που σέρνεται εδώ και δύο εβδομάδες παρά τις προσπάθειες όλων στον Πειραιά να διαψεύσουν τα σχετικά ρεπορτάζ.

Φυσικά στην πλατεία Αλεξάνδρας έχουν αρκετά παράπονα από την απόδοση του γάλλου αμυντικού. Από σεβασμό στην αξία του και τη συνολική παρουσία του στα ευρωπαϊκά γήπεδα, όλοι στον Ολυμπιακό σεβάστηκαν τον Αμπιντάλ, επειδή, όμως, υπάρχει και ο προβληματισμός για τον Μποτία, κρίνεται απόλυτα φυσιολογικός ο μεταγραφικός σχεδιασμός για τον Ιανουάριο. Με τον πρόεδρο της ΠΑΕ να έχει οριστικοποιήσει την επένδυση σε έναν κεντρικό αμυντικό επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ. Από κει και πέρα, οι πρωταθλητές θα κινηθούν και για την οριστική απόκτηση του Άλαν Πουλίδο, για τον οποίο λένε ότι λείπει από τον αρχικό σχεδιασμό του Μίτσελ.


Σχολιάστε εδώ