Πρωταθλητές…

Πρώτος και στις ερωτήσεις ο Νίκος Νικολόπουλος, έχοντας υποβάλει 2.436 έναντι 1.277 του βουλευτή της ΝΔ Λευτέρη Αυγενάκη και 964 της βουλευτού των ΑΝΕΛ και αντιπροέδρου της Βουλής Μαρίας Κόλλια – Τσαρουχά.

Την πρωτιά σε ομιλίες πέτυχε ο Νότης Μαριάς με 201, με δεύτερο τον Βασίλη Κεγκέρογλου με 125 και τρίτο τον Παναγιώτη Λαφαζάνη του ΣΥΡΙΖΑ με 142.

Στις συμμετοχές σε Επιτροπές πρώτος βγαίνει ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Παναγιώταρος με 332, δεύτερος είναι ο βουλευτής της ΝΔ και νυν υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Γιώργος Καρασμάνης με 319 και τρίτος, με μία συμμετοχή λιγότερη (318), της ΝΔ και αυτός, ο βουλευτής και πρώην υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Αλέκος Κοντός.

Είναι και θέση του ΣΥΡΙΖΑ;

Με έκπληξη άκουσαν οι παρευρισκόμενοι στη Μητρόπολη της Κέρκυρας, την 28η Οκτωβρίου, τον πρόεδρο του περιφερειακού συμβουλίου Ιονίων Νήσων κ. Χρ. Μωραΐτη -ο οποίος είχε αναλάβει να εκφωνήσει τον καθιερωμένο πανηγυρικό της ημέρας- να προτείνει αλλαγή της ημερομηνίας της Εθνικής Εορτής, ώστε να εορτάζεται το τέλος του πολέμου και όχι η αρχή του! Το σκεπτικό του ήταν ότι γιορτάζοντας την 28η Οκτωβρίου και το «ΟΧΙ», είναι σαν να δίνουμε «συγχωροχάρτι» στον δικτάτορα Μεταξά! Ελπίζουμε να μην είναι και επίσημη θέση του ΣΥΡΙΖΑ….


Σχολιάστε εδώ