Αποστολικά και… άλλα

=Πάντως, η Αμφί…πολη δικαίωσε το πρώτο συνθετικό του ονόματός της. Όλα ήταν αμφι…σβητούμενα και στο τέλος βρήκαμε
έναν άδειο τάφο…

=Του ΕΝΦΙΑ το κάγκελο γίνεται πάλι στην κυβέρνηση.

=Έγιναν μύλος τα πράγματα και μετά ήρθε το «Κώστα, βοήθεια».

=Πάμε εκλογές…

=Ο μόνος που βούτηξε στις λάσπες της θεομηνίας -και μαγκιά του- ήταν ο Αργύρης Ντινόπουλος. Οι άλλοι υπουργοί ή βουλευτές της Β΄ Αθήνας και του Πειραιά ψάχνουν ακόμα το GPS για να πάνε.

=Αντί να ασχολείσαι, Κούλη, με τις απολύσεις και τις μετατάξεις, κάνε και καμιά βόλτα στη λασπωμένη περιφέρειά σου. Η ψήφος στη λάσπη έχει τη δική της αξία.

=ΠΑΜΕ… Άντε στο καλό, Γιώργο, και αν βρεις πού θέλεις να ΠΑΜΕ, τηλεφώνησέ μας. Εδώ ταιριάζει το «πού ΠΑΜΕ, βρε Καραμήτρο;».

=Διχασμένο το επιτελείο του Γιώργου. Άλλοι του λένε ΠΑΜΕ και άλλοι ΜΕΙΝΕ. Αυτός είναι στο ΠΑΜΕΙΝΕ.

=Τι λένε οι άνθρωποι της πιάτσας για το stress test των τραπεζών… Άμα έχεις τον διαιτητή δικό σου, παίρνεις ό,τι αποτέλεσμα θέλεις. Μαγκιά, αλλά πίσω έχει η αχλάδα την ουρά. Και όταν θα τη βάλουμε εκεί που πρέπει, να μην κάνουμε τους άσχετους.

=Ποιον πολιτικό αποκαλούν συμπλήρωμα της διαπλοκής; Να το πάρει το… Ας το πάρει…

=Η Κρήτη πωλείται σε Άγγλους μέσω τραπεζών και offshore. Ντροπή σας, κύριοι…

=Υπάρχει ένα μεγάλο και σοβαρό θέμα με τα «κόκκινα» δάνεια. Σε δεύτερο χρόνο οι τράπεζες θα ιδιωτικοποιηθούν και τα νέα αφεντικά θα γράφουν τους νόμους και τις ρυθμίσεις της όποιας κυβέρνησης στα παλαιότερα των υποδημάτων τους. Εμείς τους τα χώσαμε και σώθηκαν οι τράπεζες πληρώνοντας αίμα και θα μας το πιουν για να μας δείξουν την ευγνωμοσύνη τους παίρνοντάς μας τα σπίτια μας.

=ΠΑΜΕ… Μνημόνιο.
George Papandreou

=Μου το είπε κάποιος που δεν αμφισβητείς τις πολιτικές του απόψεις και σκέψεις. Φαντάσου, μου λέει, σενάριο: Τσίπρας πρωθυπουργός, Αβραμόπουλος Πρόεδρος της Δημοκρατίας και Παναγιώτης Λαφαζάνης Επίτροπος στην Ευρώπη. Απίθανο, αλλά το καταγράφω.

=Μετά τη συνάντηση Σαμαρά – Καραμανλή επίκειται και συνάντηση Βενιζέλου – Γιώργου
Παπανδρέου.

=Για φαντάσου να δανειζόμαστε εμείς για να σώσουμε τη Γαλλία και την Ιταλία, που θα μπουν σύντομα σε Μνημόνια…

=Δεν γίνεται ανάπτυξη με… γύρο γύρο όλοι, στη μέση το τζατζίκι, λέει το Γραφείο Προϋπολογισμού της Βουλής.

=Τα παιδιά στο Μουσικό Σχολείο της Νίκαιας δεν έχουν δίκιο να διαμαρτύρονται για το σχολείο τους που πλημμύρισε. Η καλή μας η κυβέρνηση τούς μαθαίνει να παίζουν μουσική πάνω στα κύματα του Δούναβη και δεν το έχουν καταλάβει ακόμα.

Τι κρίμα…

=Δυστυχώς, 6.000 υπάλληλοι του Δημοσίου βάλθηκαν να δικαιώσουν τον Πάγκαλο. Μαζί τα φάγανε και έβγαλαν στο εξωτερικό την εποχή της κρίσης απίστευτα ποσά.

=Ποιος βουλευτής κοιμάται και ονειρεύεται υπουργείο και δεν αλλάζει πλευρό με τίποτα; Η γυναίκα του έχει τρελαθεί να του κάνει μασάζ στη δεξιά πλευρά για να μην πάθει ζημιά.

=Ανασχηματισμός ήταν και πέρασε.

=Άλλα λέει ο ένας, άλλα λέει ο άλλος, άλλα ο παράλλος. Από συνεννόηση μια χαρά τα πάνε στον ΣΥΡΙΖΑ. Συνεννοηθήκαμε.

=Ποιος υπουργός θα αλλάξει περιφέρεια στις επόμενες εκλογές; Ποιος και γιατί; Αρχηγοί από επαρχία δεν γίνονται εύκολα.
Των Δώδεκα Αποστόλων


Σχολιάστε εδώ