Όταν χαϊδεύατε τη Γιάννα και της κάνατε όλοι τεμενάδες στους Ολυμπιακούς, δεν ήταν πάμπλουτη χομπίστρια, Βαγγέλη…

Φοβάμαι ότι ο Βαγγέλης έχει απώλεια μνήμης, γιατί δεν παρέδωσα εγώ στην κυρά Γιάννα τα κλειδιά της φιέστας των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004. Εσύ ήσουν, Βαγγέλη, ο αρμόδιος υπουργός Πολιτισμού στην κυβέρνηση του φίλου σου του Κώστα Σημίτη από το 2000 ως το 2004! Και ποιος δεν θυμάται ότι τότε της στρώνατε όλοι χαλί για να περάσει… Και να οι τεμενάδες… Άσε που δεν έγινε ποτέ κανένας έλεγχος.

Και βέβαια, αν δεν έλεγε η κυρία Αγγελοπούλου στη συνέντευξή της στο «Πρώτο Θέμα» ότι θα ψήφιζε Τσίπρα, ανοίγοντας τον δρόμο και σε άλλους του κύκλου της, κάτι που προκάλεσε μεγάλη αναταραχή στο γκουβέρνο, κανένα πρόβλημα δεν θα υπήρχε για τον κ. Βενιζέλο, ο οποίος ή ξεχνά ή δεν έχει πάρει χαμπάρι ότι και άλλοι πάμπλουτοι «λαθρέμποροι επιρροής» έχουν στρίψει το τιμόνι με ρότα προς τον ΣΥΡΙΖΑ. Και αυτή η στροφή δεν είναι κάτι το πρωτόγνωρο. Τα συμφέροντά τους προστατεύουν οι άνθρωποι. Εδώ είμαστε, έχουν να δουν τα μάτια μας πολλές κωλοτούμπες, αφού είναι όλοι τους κατασκευάσματα της εκάστοτε εξουσίας, που τους κάνει όλα τα χατίρια, τις περισσότερες φορές, αν όχι πάντα, με το αζημίωτο. Μόλις καταλαβαίνουν, όμως, ότι το καράβι τρίζει πάνε για άλλες αγκαλιές…

Στη συγκεκριμένη, πάντως, περίπτωση θα έλεγα στον Βαγγέλη ότι είναι αργά για κλαυθμούς… Ταιριάζει εκείνο που λέει ο λαός, «στερνή μου γνώση»… Αλλά η Κίρκη παγιδεύει.


Σχολιάστε εδώ