Τρέχουμε στον Μαραθώνιο με το μήνυμα «Μεγαλώνουμε με Υγεία»

Στόχος της εκστρατείας είναι η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού για τη σημασία της υιοθέτησης καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής μας υγιεινών συνηθειών, που περιλαμβάνουν τον εμβολιασμό κατά λοιμωδών νοσημάτων, όπως η γρίπη και η πνευμονιοκοκκική νόσος, η αποχή από το κάπνισμα, η ισορροπημένη διατροφή, η τακτική άσκηση και οι κατάλληλες διαγνωστικές εξετάσεις, με στόχο τη διασφάλιση της ποιότητας στη ζωή μας.

Καθώς μεγαλώνουμε, το ανοσοποιητικό μας σύστημα εξασθενεί και αυξάνεται ο κίνδυνος προσβολής από σοβαρά νοσήματα. Υιοθετώντας έναν υγιεινό τρόπο ζωής και προστατεύοντας τον οργανισμό μας από λοιμώδη νοσήματα μέσω του εμβολιασμού, μπορούμε να διασφαλίσουμε όσο γίνεται περισσότερο την υγεία μας και να προσθέσουμε χρόνια, αλλά και καλύτερη ποιότητα στη ζωή μας

Ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο της ΕΠΕ (αρ. 15) θα λειτουργεί κατά τη διάρκεια της ATHENS MARATHON EXPO, The Authentic, που πραγματοποιείται στο Γήπεδο TAE KWO DO από τις 6 έως τις 8 Νοεμβρίου 2014. Ειδικοί Πνευμονολόγοι θα πραγματοποιούν δωρεάν σπιρομετρήσεις για το κοινό και θα προσφέρουν χρήσιμες συμβουλές για να «Μεγαλώνουμε με Υγεία».

Η ενημερωτική εκστρατεία υλοποιείται με την ευγενική χορηγία της Pfizer Hellas.


Σχολιάστε εδώ