Τα ʼμαθες τα νέα πατέρα;

@ Ρε, κανένας σωστός δεν υπάρχει από όλα εκείνα τα φρούτα που μας έφερε ο Σημίτης; Στο σκαμνί, με δύο κακουργήματα στην πλάτη, η -φαινομενικά καθαρή και αμόλυντη- Μένη Μαλλιώρη. Η κατηγορία έχει να κάνει με το πάρτι που γινόταν στον ΟΚΑΝΑ τα χρόνια που ήταν πρόεδρος, αφού τα λεφτά, αντί να πηγαίνουν για να βοηθήσουν νέα παιδιά να βγουν από την κόλαση των ναρκωτικών, πήγαιναν αλλού… Διπλό, δηλαδή, το έγκλημα με βάση τα όσα αναφέρονται στο παραπεμπτικό βούλευμα. Α, ρε Αντρέα, πώς κατάντησαν το ΠΑΣΟΚ όλοι αυτοί οι τυχάρπαστοι… Θυμίζει αυτό που είχε πει ο πατέρας σου: Γίναμε η χλεύη των ηττημένων.

@ Με μεγάλη καθυστέρηση αντελήφθη η Ελένη Κούρκουλα, στενή φίλη του Βαγγέλη Βενιζέλου, ότι ο κάθε Έλληνας ήταν ένας μικρός, μικρός Τσοχατζόπουλος. Να υποθέσω ότι και η ίδια έχει μέσα της έναν Τσοχατζόπουλο. Όπως επίσης και ο… παρεξηγημένος -όπως τον χαρακτηρίζει στη συνέντευξή της- Σημίτης, για τον οποίο λέει ότι ήταν η μεγάλη ευκαιρία για τη χώρα, αλλά δυστυχώς δεν μας βγήκε. Αντίθετα, επί των ημερών του έγινε το μεγάλο φαγοπότι, με πρώτο στον χορό τον Τσοχατζόπουλο, τον οποίο είχε πρώτο τη τάξει υπουργό. Και με τον οποίο, κυρία Κούρκουλα, συνευρεθήκατε πολλές φορές στις συνεδριάσεις του Υπουργικού Συμβουλίου. Αλλά αυτά που λέτε σήμερα δεν τα είχατε πει τότε. Ίσως εκείνες οι συναναστροφές να μπόλιασαν μέσα σας τον μικρό Τσοχατζόπουλο. Εγώ, πάντως, σας εξομολογούμαι ότι ψάχνω μέσα μου, αλλά Τσοχατζόπουλο δεν βρίσκω…

@ Δεν έγινε το «μπαμ» που περίμεναν οι Παπανδρεϊκοί του Ηρακλείου στη φιέστα που είχαν διοργανώσει με πρόσχημα την έκθεση για τα 40 χρόνια από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας και την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ και τα 50 χρόνια από την εκλογική νίκη της Ένωσης Κέντρου, όπου παρευρέθηκε ο Γιώργος Παπανδρέου. Κατ’ αρχάς, να σας ενημερώσω ότι ο δήμος δεν έδωσε τη Βασιλική του Αγίου Μάρκου και η έκθεση των ιστορικών ντοκουμέντων, που μεταφέρθηκαν στην Κρήτη με νταλίκες, έγινε στο ξενοδοχείο «Ατλαντίς». Τον συντονισμό είχε ο κολλητός του Γιώργου, ο Φίλιππος Πετσάλνικος, και από τους ντόπιους ο πρώην βουλευτής Μανόλης Στρατάκης, ενώ από κοντά ήταν και ο άλλος πρώην, ο Γιάννης Σκουλάς. Το εντυπωσιακό είναι ότι, ενώ το κλίμα δεν ήταν καλό και δεν υπήρχε ενδιαφέρον, με τον Παπανδρέου είναι τα 4 από τα 11 μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής.

@ Εδώ που τα λέμε, να σας πω και ένα μυστικό. Σε γκάλοπ που έχουν γίνει, στην ερώτηση πώς βλέπουν τον Γιωργάκη -κρατηθείτε- ένα 6% με 7% λέει ότι θα τον ψήφιζε, ότι τον προτιμά από τον Βενιζέλο! Τόσο καλά τα έχει πάει ο Βαγγέλης.

@ Το χειρότερο, όμως, για τον Βενιζέλο είναι άλλο. Ότι σε όλη την Κρήτη πρώτο κόμμα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ. Και αυτό δεν το λένε μόνο τα γκάλοπ. Το βλέπουν, το ζουν όλοι κάτω στο νησί…


Σχολιάστε εδώ