Στʼ αυτί…

* Δεν άφησε τίποτα όρθιο ο Λάκης Λαζόπουλος! Από τον σεφ Λευτέρη Λαζάρου, που αντί να φτιάξει στη σύζυγο του Τζορτζ Κλούνεϊ, Αμάλ Αλαμουντίν, χωριάτικη και μπαρμπουνάκια, της παρουσίασε κάτι περίεργα πιάτα, που η δικηγόρος τα κοίταζε με ανοιχτό το στόμα, σαν να έβλεπε τα γλυπτά του Παρθενώνα, μέχρι τον Σταύρο Θεοδωράκη, με τον οποίο -όπως φαίνεται- έχουν μια σχέση… «λατρείας». Η οποία φαίνεται να αρέσει στο κοινό, όπως και η κόντρα του με τον Κούγια και την Ντενίση. Η τηλεθέαση του «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» το βράδυ της Τρίτης, από το Δημοτικό Θέατρο του Πειραιά, έφτασε στο 42,5% στο γενικό σύνολο και στο 42,2% στις ηλικίες 15-44.

* Μετά τη συζήτηση με τον διευθυντή Προγράμματος του ΑΝΤ1 Γιάννη Λάτσιο, ο εκκεντρικός επιχειρηματίας της μόδας Λάκης Γαβαλάς είπε το τελικό «ναι» και θα τον δούμε ξανά στη μικρή μας οθόνη, όχι ως χορευτή αλλά ως το πέμπτο μέλος της κριτικής επιτροπής του επιτυχημένου χορευτικού σόου «Dancing with the Stars».

* Μπήκε για γυρίσματα στο Στούντιο Άλφα στα Μελίσσια ο Γιάννης Ζουγανέλης, που θα παρουσιάζει τη νέα βερσιόν του τηλεπαιχνιδιού «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;» για λογαριασμό του ΣΚΑΪ. Η πρεμιέρα της παραγωγής «Hot Seat» («Καυτή Θέση») θα γίνει τη Δευτέρα 3 Νοεμβρίου στις 20.00 και η εκπομπή θα προβάλλεται καθημερινά την ίδια ώρα.

* Κοινή οδηγία ετοιμάζουν ο Συνήγορος του Πολίτη, ο Συνήγορος του Παιδιού και το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης, την οποία θα στείλουν σε όλα τα τηλεοπτικά κανάλια, για τον τρόπο με τον οποίο εμφανίζονται τα παιδιά στην τηλεόραση μέσα από τάλεντ σόου τραγουδιού ή ριάλιτι μαγειρικής. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Συνήγορος του Παιδιού εντοπίζει σοβαρά κενά στη νομοθεσία για τη συμμετοχή των παιδιών στην τηλεόραση με αφορμή την εκπομπή «The Music School» του Mega.


Σχολιάστε εδώ