135.576 στο περίμενε για να πάρουν σύνταξη…

@ Μια ακόμη πλευρά του… success story, που έχει καταντήσει ανέκδοτο, είναι το γεγονός ότι οι αιτήσεις για συνταξιοδότηση από το ΙΚΑ ανέρχονται σε 135.766, με άγνωστο το πότε θα την πάρουν και άγνωστο το πώς θα ζήσουν έως τότε… Είναι μια απόδειξη, επίσης, του πόσο γρήγορα δουλεύει ο κρατικός μηχανισμός και της… απόδοσης των μεταρρυθμίσεων που υπερηφανεύεται ότι έχει κάνει η κυβέρνηση.

@ Το μόνο, πάντως, πλεόνασμα, που κανένας δεν μπορεί να αμφισβητήσει, είναι η διαπίστωση της ΕΛΣΤΑΤ, της οποίας πρόεδρος είναι ο δικός τους κ. Γεωργίου και επομένως είναι αδύνατο να μιλήσουν για αλλοιωμένα στοιχεία, ότι 31 από τα βασικά τρόφιμα διατροφής ακρίβυναν κατά 13,75% από τον Ιανουάριο του 2011 μέχρι τον Αύγουστο του 2013! Συνυπολογίζοντας ότι το εισόδημα έχει μειωθεί μέχρι και 50%, το κόστος της αγοράς για το νοικοκυριό είναι πλέον μεγαλύτερο. Και εδώ φαίνεται ότι η κυβέρνηση ούτε τις τιμές δεν μπορεί να ελέγξει, αφήνοντας ασύδοτα τα σούπερ μάρκετ.

@ Στη… μανία τους να βρουν λεφτά, φορολογούν και την Αρχαία Ολυμπία. Της επέβαλαν ΕΝΦΙΑ! Στον λογαριασμό και το Καλλιμάρμαρο, που καλείται να πληρώσει 4.500.000 ευρώ ΕΝΦΙΑ. Μη μας πουν ότι και για αυτό φταίει ο… κακομοίρης Καραβίτης.

@ Να μη διαμαρτυρόμαστε πάντως για τον ΕΝΦΙΑ, αφού παράγει συνεχώς πλεόνασμα και μάλιστα τεράστιο… Πάνω από 80.000 έχουν φτάσει οι προσφυγές που έχουν καταθέσει -και συνεχίζουν να καταθέτουν- οι πολίτες κατά του ΕΝΦΙΑ. Πρόκειται για τη μαζικότερη κινητοποίηση πολιτών που έγινε ποτέ στην Ελλάδα εναντίον της φορολογίας!


Σχολιάστε εδώ