Τρέχει ο Σαββίδης για Θέρμη και χρέη

«Για όσους προχωρήσουν σε εφάπαξ εξόφληση, θα υπάρχει διαγραφή προστίμων», φέρεται να αναφέρεται στο σχέδιο του προϋπολογισμού, χωρίς να υπάρχει πληροφόρηση όσον αφορά το ύψος στο ποσοστό της διαγραφής. Ακούγεται, πάντως, ότι θα φτάσει στο 100% των προσαυξήσεων. Εκεί θα εστιάσει το ενδιαφέρον του ο Σαββίδης κατά τη διάρκεια των επαφών που θα ‘χει με την επάνοδό του στην Ελλάδα.

Στο θέμα της Θέρμης, η έγκριση για την προκήρυξη του διεθνή διαγωνισμού καθιστά επιβεβλημένο το άνοιγμα των χαρτιών από τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Όπως, άλλωστε, ξεκαθάρισε και ο δήμαρχος Θέρμης Θόδωρος Παπαδόπουλος: «Πρέπει να δω τον Σαββίδη. Θεωρώ ότι υπό τις καλύτερες προϋποθέσεις πρέπει να βγει ο διαγωνισμός στον αέρα και να είναι δεδομένο το ενδιαφέρον για τον συγκεκριμένο διαγωνισμό», ενώ παράλληλα εξέφρασε την επιθυμία να συναντηθεί με τον μεγαλομέτοχο του «δικέφαλου».

Στον αγωνιστικό τομέα, ο Άγγελος Αναστασιάδης θα αφιερώσει αρκετό χρόνο στη διερεύνηση όσων συνέβησαν στην Εθνική Νέων και αποδίδονται στον Στέλιο Πόζογλου. Με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και τον μακεδόνα τεχνικό να στέκονται στο πλευρό του νεαρού μεσοεπιθετικού, αν και «δεν θα τον χαϊδέψουμε αν φταίει», όπως σπεύδουν να διευκρινίσουν.


Σχολιάστε εδώ