Ποντίκια στο Θεατρικό Μουσείο!

«Μέσα σε λίγες ώρες διαλύουν το σύμπαν. Όπως έκανε επί υπουργίας του στο Πολιτισμού ο Κ. Τζαβάρας διαλύοντας το ΕΚΕΒΙ, όπως έπραξαν τώρα επιβάλλοντας τον ΕΝΦΙΑ. Ειδικά το τελευταίο θα το πληρώσουν. Δεν κατηγορώ μια κυβέρνηση γι’ αυτό που αποφασίζει ότι είναι σωστό. Την πολιτική στάση τη σέβομαι γιατί θα πληρωθεί στις κάλπες. Τη σύγχυση δεν δικαιολογώ. Το να παραδέχεται μια κυβέρνηση ότι έκανε λάθος τόσων εκατομμυρίων σε τέτοια κρίσιμη στιγμή. Σύγχυση μαρτυρούν και όσα γίνονται στη ΝΕΡΙΤ, όπου ο ένας παραιτείται μετά τον άλλον. Την ίδια στιγμή, έπιασε ποντίκια το Θεατρικό Μουσείο – όλα καταρρέουν».

– Από τη συνέντευξη του Σταμάτη Φασουλή στη Γιώτα Συκκά στην «Καθημερινή».

* Σαρώνει η Σταματίνα Τσιμτσιλή στην πρωινή ζώνη με την εκπομπή «Happy day» στον Alpha. Έχει εκτοξευθεί στα νεανικά κοινά από την αρχή της τηλεοπτικής σεζόν κάνοντας τους ανταγωνιστές να βλέπουν την πλάτη της, αν και στην περίπτωση του Δημήτρη Καμπουράκη και του Γιώργου Οικονομέα η διαφορά είναι τόσο μεγάλη, που απλά ατενίζουν τη… σκόνη της.

* Την Παρασκευή η εκπομπή «Μία» της Τατιάνας Στεφανίδου έφτασε το 8,3% στα νεανικά κοινά και συγκέντρωσε 10,3% στο γενικό σύνολο. Η Ελένη Μενεγάκη έπιασε 28,3% στις ηλικίες 15-44 και άγγιξε το 20,2% στο γενικό σύνολο. Ποιος έδωσε αυτή την ώρα στην Τατιάνα, τη στιγμή που πέρσι «πετούσε» στα ποσοστά θεαματικότητας το απόγευμα;

* Φημολογείται ότι μέσα σε δύο εβδομάδες θα έχει καταργηθεί το πάνελ της Τάτι. Η ίδια εργάζεται σκληρά, θέλει μέχρι τα Χριστούγεννα να έχει αναστρέψει το κλίμα.

* Η Ναταλία Γερμανού ανήκει -και επίσημα- στο δυναμικό του Ε-TV! Το συμβόλαιο της παρουσιάστριας είναι αποκλειστικής συνεργασίας, αφορά δύο παραγωγές, ενώ η πρεμιέρα στο νέο της «σπίτι» αναμένεται μέσα στον Νοέμβριο. Οι πληροφορίες θέλουν τη Ναταλία να παρουσιάζει ένα εβδομαδιαίο, μοντέρνο τηλεπαιχνίδι, το οποίο θα προβάλλεται κάθε Σάββατο. Στα σκαριά έχει και μια εκπομπή talk show, η οποία θα προβάλλεται κάθε 15 μέρες.

* Στα πρώτα γυρίσματα της νέας κωμικής σειράς του ALPHA «Το σόι σου» εισέβαλε το «Παρόν», όπου έπιασε τη Ρένια Λουιζίδου στην κουζίνα να φτιάχνει καφέ και τη Μίρκα Παπακωνσταντίνου να μαγειρεύει πάνω από μια κατσαρόλα για όλη τη φαμίλια.


Σχολιάστε εδώ