Οικονομικά συμφέροντα παίζουν χοντρά παιγνίδια!

Διαρρηγνύουν, μάλιστα, τα ιμάτιά τους για τις αποκαλύψεις περί κουμπαρά, που προοριζόταν για… πρόθυμους βουλευτές, οι οποίοι θα συστρατευθούν στο προσκλητήριο για τους 180. Δεν πρόλαβε όμως να στεγνώσει το μελάνι των ανακρίσεων για τον κουμπαρά, που άρχισαν με εντολή της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου κυρίας Κουτζαμάνη, και ο Θόδωρος Μαργαρίτης, από τα γνωστά και αξιόπιστα στελέχη της ΔΗΜΑΡ, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής, μιλώντας στην εκπομπή «Επί του Πιεστηρίου» στο Kontra TV έριξε βόμβα: «Παίζονται χοντρά παιχνίδια ανάμεσα σε οικονομικά συμφέροντα και πολιτικές δυνάμεις». Και εξήγησε στη συνέχεια τι εννοούσε:

«Δεν αναφέρομαι στους βουλευτές. Αναφέρομαι σε πολιτικά και οικονομικά συμφέροντα. Δεν αναφέρομαι στη στάση των βουλευτών. Εκεί ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν λίγο υπερβολικός. Τα οικονομικά συμφέροντα ήταν αυτά που χτυπήσανε και χτυπάνε ακόμα τη Δημοκρατική Αριστερά από την ώρα που φύγαμε από την κυβέρνηση, σε διατεταγμένο σχέδιο διάλυσης του κόμματος και της προσπάθειας που έκανε το ’12 να μείνει η χώρα στο ευρώ, όταν δεν άρεσε η επιλογή. Υπάρχει μια επίθεση η οποία εξελίσσεται με έναν τρόπο που ξεπερνά και τα όρια του ρεπορτάζ. Το ‘χω ξαναπεί! Δείτε τι γράφουν οι εφημερίδες! Κάνουν ερμηνεία προθέσεων».

Στην ερώτηση για το αν έχει να πει ονόματα, η απάντηση του Θόδωρου Μαργαρίτη ήταν:

«Όταν έρθει η ώρα. Όποιος ανοίξει τον Τύπο και δει, θα καταλάβει ποιος επιτίθεται στη Δημοκρατική Αριστερά παραβιάζοντας τους κανόνες της ορθής και χρήσιμης κριτικής σ’ ένα κόμμα».

Πιο σαφής δεν θα μπορούσε να είναι ένας πολιτικός. Χειροπιαστές και επώνυμες οι καταγγελίες για τους εκβιασμούς πρωτίστως οικονομικών συμφερόντων κατά πολιτικών που δεν προσφέρονται…

Όπως αντιλαμβάνεσθε, κύριε Ανακριτή, έχετε πολλή δουλειά μπροστά σας.


Σχολιάστε εδώ