Χοντραίνει το παιχνίδι ο Ολυμπιακός για ΚΕΔ!

Ποιος να το περίμενε στην αρχή της χρονιάς ότι καθημερινά θα ακούγονταν μουρμούρες στον Ολυμπιακό για την πόδοση των διαιτητών που σφυρίζουν στους
αγώνες των «ερυθρολεύκων», αλλά και στους παρατηρητές που τους ελέγχουν. Θα τον περνούσαν για τρελό ή θα υποστήριζαν οι συνδαιτυμόνες του ότι τους δουλεύει. Ήρθαν, όμως, έτσι τα πράγματα που οι διοικούντες την ομάδα του Πειραιά βάλουν καθημερινά κατά του Ανδρέα Παππά, του Σταύρου Τριτσώνη, αλλά και των Δημήτρη Μπέγκου και Σπύρου Παπαδάκου.

Εκτός από την αντιπαράθεσή τους με την ΚΕΔ, οι διοικούντες τον Ολυμπιακό εμφανίζονται σίγουροι και για την έκβαση με όσους ασκούν κριτική στον Βαγγέλη Μαρινάκη. Το συλλαλητήριο της περασμένης Δευτέρας αποτέλεσε ένα από τα όπλα που βγήκαν από το ζωνάρι των «ερυθρολεύκων», που σχεδιάζουν να συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις για να προστατέψουν τον πρόεδρο της ΠΑΕ που εμφανίστηκε ως πιθανός στόχος τρομοκρατών.

Στον αγωνιστικό τομέα, ο Μίτσελ εξακολουθεί να δίνει εξετάσεις και οι δύο αγώνες με τη Γιουβέντους μπορούν να κρίνουν το μέλλον του στην Ελλάδα και στον πάγκο του Ολυμπιακού. Ο Ισπανός ετοιμάζει πλάνο με τους έμπειρους και προσήλωση στην ανασταλτική λειτουργία διότι έχει πληροφορηθεί τι σηματοδοτεί για την ομάδα του Πειραιά η αναμέτρηση με τη «μεγάλη κυρία» του καμπιονάτο.


Σχολιάστε εδώ