Τα ʼμαθες τα νέα πατέρα;

@ Κάνει την αθώα περιστερά ο Ευάγγελος, ισχυριζόμενος ότι είναι αθώος του κοψίματος της ομιλίας του Τσίπρα στη ΔΕΘ και χαρακτηρίζοντας την απόφαση… ατυχή. Καλά, μας δουλεύει; Δεν έσπευσε ο εκπρόσωπός του στη ΝΕΡΙΤ Βασίλης Θωμόπουλος να τον ενημερώσει ότι Μακρυδημήτρης και Μορώνης… απεργάζονταν να δώσουν στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ τη δημόσια τηλεόραση, για να προβάλει και την ομιλία του και τη συνέντευξη που θα έδινε την επομένη; Δεν πήρε αμέσως τον Σαμαρά να του πει τι μαγείρευαν εκεί πάνω στην Αγία Παρασκευή εναντίον της κυβέρνησης; Αλλά, ακόμη κι αν πιστέψουμε ότι έτσι είναι, γιατί δεν αντέδρασε για να αποτρέψει το δώρο που έκαναν τελικά στον Αλέξη; Δεν μας τα λες καλά, κυρ αντιπρόεδρε.

@ Όλα στραβά κι ανάποδα του πάνε του Βενιζέλου. Άσπρη μέρα δεν έχει δει απ’ όταν πήρε στα χέρια του το ΠΑΣΟΚ. Τα ποσοστά που του δίνουν οι δημοσκοπήσεις, η μία μετά την άλλη, το φέρνουν κοντά στη… διακεκαυμένη ζώνη, θυμίζοντας την κατάληξη που είχε η Ένωση Κέντρου επί Ζίγδη και μετά. Στο 4,7% βρίσκεται σύμφωνα με το γκάλοπ της Ρalmos.

@ Άσε το τι τράβηξε στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, όπου μόνο τα… μαχαίρια δεν βγήκαν, ενώ τα λόγια που ανταλλάχθηκαν θύμιζαν λαχαναγορά, για να μην πω… Τρούμπα. Αλλά και ο Βαγγέλης δεν… κώλωσε. Μέχρι και για… τσογλάνια του Γιώργου μίλησε. Το αποτέλεσμα βέβαια είναι ότι βγαίνουν όλοι χαμένοι…

@ Και μέσα σε αυτόν τον απαξιωτικό ορυμαγδό, σκάνε γεννητούρια! Πράσινη μάζωξη στο ξενοδοχείο «Τιτάνια» έχει προγραμματιστεί για σήμερα, όπου θα ανακοινωθεί η σύσταση νέας πολιτικής κίνησης. Θα είναι εκεί ο μέγας συγκεντρωσιάρχης Γιώργος Παναγιωτακόπουλος και οι Θανάσης Παπαγεωργίου, Λευτέρης Τζιόλας, Χάρης Τσιόκας, Χρήστος Σπίρτζης, Γιώργος Καββαθάς, ο Κώστας Μαμέλης και άλλα μεσαία στελέχη. Να τους ευχηθώ να πάνε όλα κατ’ ευχήν.

@ Κόντρα στην πλουτοκρατία ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης. Κατηγόρησε τον Βενιζέλο ότι «δεν την κυνηγήσαμε» και έγινε… Τούρκος ο Ευάγγελος.


Σχολιάστε εδώ