Καλή σας μέρα,

Επιστροφή του Νικήτα Κακλαμάνη στο… μαντρί. Μια μικροπαρεξηγησούλα ήταν η άγρια κόντρα για τον Δήμο της Αθήνας με τον Σαμαρά για το ποιος θα είναι υποψήφιος. Ψεκάστε, σκουπίστε και όλα μια χαρά και πάλι. Μέλι γάλα… Μόνο που αυτό το βγες-μπες κάθε άλλο παρά προς τιμήν της πολιτικής είναι και γενικά του πολιτικού συστήματος. Έτσι έχουν οδηγηθεί όλοι οι θεσμοί σε απαξίωση. Και συνεχώς κατεβαίνουν του κάκου τη σκάλα. Και όπως θα έλεγε ο Γεώργιος Παπανδρέου, γίνανε η χλεύη του κάθε πολίτη. Και με το δίκιο όλο δικό του. Γιατί αυτός είναι πάντα το θύμα των επιλογών των πολιτικών. Και αυτός πληρώνει τον λογαριασμό. Όπως τα τελευταία έξι χρόνια, με άγνωστο το πότε θα έχει εξοφλήσει τα χρέη που του φόρτωσαν οι κυβερνώντες και εξαιτίας τους έχει φθάσει στο σημείο να αυτοκτονεί.

Από τη μια μεριά ο Πάνος Καμμένος έδειξε την πόρτα στην εκρηκτική -από όλες τις απόψεις- Κοζανίτισσα βουλευτή του Ραχήλ Μακρή για… απρεπή συμπεριφορά και από την άλλη, την ίδια ώρα, ανοίγει την πόρτα σε στελέχη του πατριωτικού ΠΑΣΟΚ, μεταξύ των οποίων σημαίνοντα ρόλο έχει διαδραματίσει ο πρώην αντιπρόεδρος της Βουλής και για πολλές θητείες βουλευτής Παναγιώτης Κρητικός. Οι συζητήσεις βρίσκονται στο τελικό στάδιο.

Στο μεταξύ, άλλο ένα βήμα έκανε ο πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος βουλευτής Αχαΐας Νίκος Νικολόπουλος. Προχώρησε σε συνεργασία με τους ΑΝΕΛ του Καμμένου. Θυμίζω ότι στις πρόσφατες ευρωεκλογές ο Νικολόπουλος είχε συμπήξει μέτωπο με Πολύδωρα, Ζώη και Ψωμιάδη, μόνο που η… ψαριά ήταν απογοητευτική.

Ανεξάντλητος σε τίτλους – φωτιά είναι ο Στράτος Παραδιάς, πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών Ακινήτων. Στο νέο τεύχος του περιοδικού της Ομοσπονδίας «Τα νέα των Ιδιοκτητών», ο πρωτοσέλιδος τίτλος δίνει την εξήγηση του τι σημαίνει ο ΕΝΦΙΑ: Ελληνικές Νέες Φυλακές Ιδιοκτητών Ακινήτων! Όποιος είχε την ιδέα της συγκεκριμένης ονομασίας της φοροεπιδρομής κατά των ακινήτων αξίζει βραβείου.

Γεια σας


Σχολιάστε εδώ