Κάτι ψήνεται στα Συνδικάτα…

Η ΑΔΕΔΥ, προχθές Παρασκευή, οργάνωσε συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τη Βουλή έχοντας μαζί της τουλάχιστον δέκα μεγάλες ομοσπονδίες του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα. Η συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε την ώρα της διαδικασίας ψήφου εμπιστοσύνης και το κεντρικό σύνθημα ήταν «να φύγει η κυβέρνηση της καταστροφής»!
«Προσκεκλημένη» -και μάλιστα επισήμως από την ΑΔΕΔΥ- ήταν και η ΓΣΕΕ, που δεν παρευρέθηκε στη συγκέντρωση με απόφαση της πλειοψηφίας, η οποία πρόσκειται στον Γ. Παναγόπουλο. Ωστόσο, την ίδια ημέρα, κάτω από τις πιέσεις και των άλλων παρατάξεων της αντιπολίτευσης, η ΓΣΕΕ έκανε μισό βήμα μπροστά ανακοινώνοντας απόφαση για 24ωρη απεργία την ημέρα ψήφισης του προϋπολογισμού.
Μεγάλες κουβέντες δεν λέμε, αλλά μάλλον το κλίμα που καταγράφεται τελευταία, όχι μόνο σε πολιτικό, αλλά κυρίως σε κοινωνικό επίπεδο, με τη δυσαρέσκεια εξαιτίας της κυβερνητικής πολιτικής να «χτυπάει ταβάνι», ενδεχομένως να προκαλέσει σοβαρές αναταράξεις στην Πατησίων. Και μη μας πούνε πάλι τίποτα για σενάρια και φαντασιώσεις, γιατί ο πολιτικός χρόνος είναι πλέον πολύ πυκνός…


Σχολιάστε εδώ