Στʼ αυτί…

* Η ζωή της Πηνελόπης Δέλτα θα ζωντανέψει στη μικρή οθόνη της ΝΕΡΙΤ! Σύμφωνα με πληροφορίες, ο παραγωγός Βίλης Ανδρέου ετοιμάζει μια συγκλονιστική σειρά, σε σενάριο Κάκιας Ιγερινού και Μαρίας Παπαδήμα, για τη σπουδαία συγγραφέα του «Μάγκα», του «Τρελαντώνη», του «Παραμυθιού χωρίς Όνομα», των «Μυστικών του Βάλτου» Πηνελόπη Δέλτα. Την ιστορική μυθιστοριογράφο θα υποδυθεί η θεατρική ηθοποιός Κατερίνα Μαραγκού, ενώ σε βασικό ρόλο θα δούμε και την ηθοποιό Δήμητρα Παπαδήμα.

* Η ομάδα του «Πρωινού ΑΝΤ1» απογειώθηκε στην κυριολεξία! Όπως ακριβώς και στο τρέιλερ της εκπομπής, όπου η ομάδα είχε μεταμορφωθεί σε πιλότους F-16! Με το καλημέρα ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά χτύπησαν κορυφή στη θεαματικότητα φτάνοντας στο 41,8% στο γενικό σύνολο και στο 43,5% στα νεανικά κοινά.

* Τα πήρε όλα κι έφυγε η «Ωραία Ελένη»! Πώς και πώς περίμεναν οι τηλεθεατές την Ελένη Μενεγάκη. Και πραγματικά τα σάρωσε όλα στο πέρασμά της. Στην πρεμιέρα για τη νέα τηλεοπτική σεζόν, η εκπομπή «Ελένη» του Alpha έκανε 22,7% στο γενικό σύνολο και 32,3% στα νεανικά κοινά 15-44. Απέναντί της η Τατιάνα Στεφανίδου, με την εκπομπή «Μία» στο Star, καταποντίστηκε, με 10,3% στο σύνολο και 8,1% στα νεανικά κοινά.


Σχολιάστε εδώ