Νέες αλλαγές στην ΚΕΔ

Πέρασε μία εβδομάδα από την υποτιθέμενη παραίτηση του Γιώργου Καραμελίδη για «φόρτο εργασίας και προσωπικούς λόγους». Ο Γιώργος Γκιρτζίκης ανέλαβε χρέη προέδρου στην ΚΕΔ και φαίνεται ότι δρομολόγησε τις διαδικασίες για την αντικατάσταση των υπόλοιπων μελών. Την τύχη του Καραμελίδη είχε και ο αναπληρωτής πρόεδρος, ο Δημήτρης Καλύβας. Στη θέση του τοποθετήθηκε ο Χριστόφορος Ζωγράφος. Αίσθηση προκάλεσε και η απομπομπή των Δημήτρη Γκρούτση, Φραγκίσκου Σωμαρακάκη, που μπήκαν στην Επιτροπή τον περασμένο Ιούλιο και ουσιαστικά δεν μπορούσαν να κριθούν διότι δεν είχαν να επιδείξουν έργο. Και, όμως, αντικαταστάθηκαν από το ΔΣ της ΕΠΟ χωρίς κάποια εξήγηση.

Αντίθετα, διασώθηκε ο Θανάσης Μπριάκος, τον οποίο χρέωναν πολλοί και με τους εφετινούς ορισμούς. Φαίνεται ότι κάποια ανώτερη δύναμη έσωσε τον υπεύθυνο ανάπτυξης και τον κράτησε στη θέση του. Αίσθηση προκαλεί και η εξάλειψη των προσωπικών λόγων που εμπόδιζαν τον Καραμελίδη να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως πρόεδρος της ΚΕΔ. Ως ταμίας μπορεί να το πράξει, παρά το γεγονός ότι απαιτείται περισσότερος χρόνος στην Αθήνα. Ο βεροιώτης παράγοντας πήρε τη θέση του Παναγιώτη Δημητρίου, ο οποίος παραιτήθηκε επειδή τον διέβαλαν κάποιοι σύμβουλοι, όταν τους ζήτησε να τακτοποιήσουν τις οφειλές τους στην ΕΠΟ.

«Δεν μπορεί να χρωστάει η πιο πλούσια Ένωση, η Αθήνα, 120.000 ευρώ με εκείνον πρόεδρο και να μη διασφαλίζει τα συμφέροντα της Ομοσπονδίας, στην οποία είναι ταμίας», ανέφεραν οι διαρροές. Έτσι, ο Δημητρίου παραιτήθηκε και άνοιξε τον δρόμο για την επιστροφή του Καραμελίδη.


Σχολιάστε εδώ