Άλλος για Πρόεδρος;

Προχθές βγήκε ο γνωστός αντιπρόεδρος του ΕΛΙΑΜΕΠ Θάνος Βερέμης και πρότεινε Μαριέττα Γιαννάκου, Μιχάλη Σταθόπουλο, Απόστολο Γεωργιάδη, Ελένη Αρβελέρ, Αγγελική Κοτταρίδου, Χριστόφορο Πισσαρίδη, Στέφανο Μάνο, Θεόδωρο Παπαλεξόπουλο και τον Αρχιεπίσκοπο Αλβανίας Αναστάσιο. Πάλι καλά που δεν πρότεινε και τον εαυτό του.

Τη δόξα, όμως, του κ. Βερέμη ζήλεψε ο καθηγητής και ακαδημαϊκός κ. Π. Τέτσης, ο οποίος με επιστολή του στην «Καθημερινή» προτείνει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας τον πρώην πρόεδρο της Βουλής Απόστολο Κακλαμάνη, την καθηγήτρια και διευθύντρια της Εθνικής Πινακοθήκης Μαρίνα Λαμπράκη – Πλάκα και τον καθηγητή και διευθυντή του Μουσείου της Ακρόπολης Δημήτρη Παντερμαλή.

Ούτε καλλιστεία να γίνονταν τέτοια προσφορά… Και μέχρι τον Γενάρη όλο και θα υπάρχουν και νέες προτάσεις. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στέλνουν τις προτάσεις τους στο Μαξίμου και στη Χαριλάου Τρικούπη, υπόψη Σαμαρά και Βενιζέλου, που θα καταρτίσουν την τελική λίστα.

Και σίγουρα θα δυσκολευτούν ποιον να πρωτοδιαλέξουν από την πληθώρα των υποψηφίων για τον πρώτο ρόλο του θιάσου… Τα κατάφεραν μια χαρά να ευτελιστεί και το αξίωμα του Προέδρου της Δημοκρατίας…


Σχολιάστε εδώ