Τι προσδοκούν στην ΕΠΟ από τη συμφωνία με τον Καραγκούνη

Ο «τυπάρας» γίνεται πλέον ο συνδετικός κρίκος του ιταλού τεχνικού με τους διεθνείς και την ΕΠΟ, αλλά επί της ουσίας αποτελεί το τελευταίο χαρτί του Γιώργου Σαρρή και των συνεργατών του στην προσπάθεια να αποτρέψουν την κατρακύλα της Εθνικής, που άρχισε με τον χειρότερο τρόπο τις υποχρεώσεις της στα προκριματικά του Euro 2016.

Ουσιαστικά, οι παράγοντες της Ομοσπονδίας έβαλαν τον «Κάρα» να γίνει ασπίδα του Ρανιέρι απέναντι στους παίκτες αλλά και στον Τύπο. Είναι, άλλωστε, αποδεκτός από όλους ο «τυπάρας» και έτσι μπορεί να διατηρήσει τις ισορροπίες. Θα αναλάβει να αποτρέψει τις σκληρές κριτικές στον ιταλό τεχνικό μέχρι να βρει ο τελευταίος τις ισορροπίες του. Μέχρι να μάθει πρόσωπα και πράγματα. Διότι έως τώρα ο Ρανιέρι γινόταν έρμαιο στις διαθέσεις οποιουδήποτε, επειδή του χρέωναν κάθε λανθασμένη επιλογή.

Ο Σαρρής και οι συνεργάτες του γνωρίζουν ότι ενδεχόμενη αποτυχία της Εθνικής θα τους φέρει σε εξαιρετικά δύσκολη θέση. Έτσι, η συνεργασία με τον Καραγκούνη μπορεί να αποτελεί και μια ασφαλιστική δικλείδα για τους παράγοντες που θα βγάλουν μπροστά τον μέχρι πρότινος αρχηγό της ομάδας σε κάθε δύσκολη στιγμή.


Σχολιάστε εδώ