Απίστευτα αλλά… αληθινά…

• Ένα ρομπότ έρχεται να αντικαταστήσει τους εργαζόμενους σε αλυσίδες φαστ-φουντ. Η αμερικανική εταιρεία Momentum Machines παρουσίασε το ρομπότ Burger Bot που παρασκευάζει ένα χάμπουργκερ ανά δέκα δευτερόλεπτα. Μόλις αυτό λάβει την παραγγελία από τον πελάτη, ετοιμάζει τον κιμά, κόβει ντομάτες και πίκλες, ψήνει το μπιφτέκι και στο τέλος παραδίδει το χάμπουργκερ σε σακουλάκι. Η εταιρεία υπόσχεται ότι η επόμενη μηχανή θα μπορεί να ετοιμάζει διάφορα μείγματα κιμά.

• Αγγελία για χάρη του γιου της δημοσίευσε μια μητέρα φοιτητή στο Πανεπιστήμιο του Cambridge, στην οποία ψάχνει μια ξανθιά γυναίκα να τον συνοδεύσει σε έναν χορό. Ο γιος έχει φορτωμένο πρόγραμμα, γι’ αυτό παίρνει η μητέρα του την πρωτοβουλία να βρει μια γυναίκα ξανθιά, ομιλητική, ηλικίας 19 ως 22 ετών που να είναι έντιμη και ειλικρινής…

• Με τα κλοπιμαία στα χέρια αποκοιμήθηκε στο σπίτι που μπήκε να κλέψει ο 29χρονος διαρρήκτης Ντιόν Ντέιβις από τη Φλόριντα των ΗΠΑ. Τον διαρρήκτη ανακάλυψε στο υπνοδωμάτιο η καθαρίστρια του σπιτιού. Ο διαρρήκτης δεν ξύπνησε ούτε όταν έφθασαν οι αστυνομικοί, οι οποίοι τον φωτογράφησαν να κοιμάται κρατώντας τα κοσμήματα που είχε κλέψει από συρτάρια και ντουλάπια.

Αλεξία Καψαμπέλη


Σχολιάστε εδώ