Στʼ αυτί…

• Τον αποκλεισμό της ΝΕΡΙΤ από τον επόμενο διαγωνισμό της Eurovision, που θα πραγματοποιηθεί στην Αυστρία, επιβεβαίωσαν εκπρόσωποι της ΕΒU, αν και στο γραφείο Τύπου της ΝΕΡΙΤ δεν έχει φτάσει καμία επίσημη επιστολή. Όπως μας τόνισαν στελέχη της, η ΝΕΡΙΤ έχει στείλει αίτηση συμμετοχής, αλλά δεν έχει πάρει αρνητική απάντηση. Ωστόσο, εκπρόσωποι της ΕBU τονίζουν ότι στη Eurovision μπορούν να πάρουν μέρος μόνο μέλη της, και η ΝΕΡΙΤ δεν είναι μέλος της. Και μάλιστα η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία θεωρεί ότι η ΝΕΡΙΤ δεν πληροί τα κριτήρια για να γίνει μέλος της.

• Δέκα χρόνια «Αλ Τσαντίρι Νιουζ»! Γιορτάζει και δεν θα αφήσει τίποτα όρθιο! Και πού θα πουν το «Happy Birthday to You»; Σε ένα αγαπημένο μέρος του Λάκη Λαζόπουλου, στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, που το έχει επισκεφθεί τρεις φορές με το «Τσαντίρι» του. Μάλιστα, φέτος ο ηθοποιός θα «χτυπήσει» τηλεοπτικά πιο νωρίς από κάθε άλλη φορά, αφού θα μας καλησπερίσει στην οθόνη του Alpha την Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου στις 9 το βράδυ από το αρχιτεκτονικό στολίδι του Πειραιά.

• «Η Γερμανού δεν θα ξανάρθει», τουλάχιστον στον ΑΝΤ1. Ένα έντονο παρασκήνιο εκτυλίσσεται από τον Αύγουστο σχετικά με την παραμονή ή μη της Ναταλίας Γερμανού στο κανάλι του Αμαρουσίου. Σύμφωνα με πληροφορίες, η παρουσιάστρια συναντήθηκε τον Αύγουστο με τον διευθυντή Προγράμματος Γιάννη Λάτσιο και με τον γενικό διευθυντή του ΑΝΤ1 Στρατή Λιαρέλλη για να βρεθεί μια παραγωγή που θα ικανοποιούσε και τις δύο πλευρές, αλλά οι μεταξύ τους συζητήσεις δεν οδήγησαν πουθενά. Το κανάλι έχει συμφωνία συνεργασίας με την παρουσιάστρια για δύο χρόνια, αλλά -όπως φαίνεται- δεν έχει, τουλάχιστον για το πρώτο μισό της τηλεοπτικής σεζόν, εκπομπή και χρόνο προβολής.

• Το «Άκου τι είπαν» έρχεται τη Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου στις 6 το απόγευμα για να μοιράσει χρήμα! Ο Χρήστος Φερεντίνος επιστρέφει στον Alpha για τον δεύτερο γύρο του επιτυχημένου τηλεπαιχνιδιού.

• Τι κοινό έχουν ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο Πάνος Μουζουράκης, η Τόνια Σωτηροπούλου, ο Αλέξης Γεωργούλης και η Μαρία Κωνσταντάκη; Παρέλασαν όλοι από ένα εναλλακτικό talk show, που τους έφερε σε μεγάλη αμηχανία, μέχρι που φώναξαν «Εεεε»… μέχρι εδώ. Από τον Οκτώβριο θα ξεκινήσει στο Mega ένα διαφορετικό μεταμεσονύχτιο show, που θα βάζει τους καλεσμένους του στην πρίζα. Το κανάλι της Μεσογείων εμπιστεύτηκε για το νέο του τηλεοπτικό εγχείρημα τον σκηνοθέτη Κώστα Αμοιρίδη και έδωσε το πράσινο φως σε ένα άφθαρτο τηλεοπτικά πρόσωπο, τον Χρήστο Ανθόπουλο.


Σχολιάστε εδώ