Στο βάθος Γιαννάκης!

Το θέμα του προπονητή, πάντως, παραμένει πολύπλοκο! Ο Κατσικάρης υπέγραψε για έναν συν έναν χρόνο. Το δικαίωμα για την ανανέωση ανήκει και στις δύο πλευρές, που τη δεδομένη χρονική στιγμή θέλουν να παρατείνουν τη συνεργασία τους. Υπάρχει, όμως, μια σημαντική λεπτομέρεια που μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο στην πορεία των επαφών. Σύμφωνα με όσα βγαίνουν από το περιβάλλον του, ο νικαιώτης τεχνικός σκέφτεται σοβαρά να εργαστεί παράλληλα και σε μια ομάδα της ισπανικής λίγκας. Είναι, όμως, ένα σημαντικό ερώτημα εάν μπορεί να δεχθεί ο Βασιλακόπουλος κάτι τέτοιο, διότι στο παρελθόν το είχε ξεκόψει όταν δημιουργήθηκαν τα προβλήματα με τον Παναγιώτη Γιαννάκη. Έστω και αν είναι εντελώς διαφορετικό να δουλεύει ένας ομοσπονδιακός προπονητής στον Ολυμπιακό από το να συνεργάζεται με μια ισπανική ομάδα.

Οι διεθνείς, βέβαια, έχουν ταχθεί υπέρ της παραμονής του Κατσικάρη. Και, μάλιστα, πιέζουν προς κάθε κατεύθυνση για να συνεχίσουν να δουλεύουν με τον ίδιο προπονητή, διότι για πρώτη φορά επέστρεψε η Εθνική στη βάση της από μια βαριά ήττα και όλοι συνέχισαν να λειτουργούν ως ομάδα. Κάτι που πιστώνεται εξ ολοκλήρου στην ατμόσφαιρα που δημιούργησε ο Κατσικάρης.

Αν, πάντως, χαλάσει κάτι μεταξύ της ΕΟΚ και του νυν ομοσπονδιακού τεχνικού, ο Βασιλακόπουλος θα στραφεί στην επιλογή του Παναγιώτη Γιαννάκη.


Σχολιάστε εδώ