Στʼ αυτί…

• Όλα παίζουν» στον Alpha και στο νέο του πρόγραμμα! Από τις 4 έως τις 6 το απόγευμα, σε καθημερινή βάση, κυριολεκτικά «Όλα παίζουν»! Το κανάλι της Κάντζας ανακοίνωσε τη νέα του ψυχαγωγική εκπομπή, στη θέση του «Δέστε τους», που θα έχει τον παραπάνω τίτλο.

• «Επιστροφή στο χωριό» από τη συχνότητα του Alpha. Την εκπομπή θα παρουσιάζει από τον Οκτώβριο, κάθε Κυριακή στις 3 το μεσημέρι, η Ευτυχία Φράγκου, κόρη του πρώην Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Στρατού Φράγκου Φραγκούλη, και είναι η συνέχεια της εκπομπής «Κυριακή στο χωριό», που τη βλέπαμε στην ΕΤ3 με τη Μάρνη Χατζηεμμανουήλ.

• «Μία» θα λέγεται η εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου στο Star, που θα ξεκινά στη 1 το μεσημέρι και θα διαρκεί τρεις ώρες. Η Τατιάνα αλλάζει σκηνοθέτη, πάνελ, σκηνικό και μπαίνει απέναντι από τη Μενεγάκη και την εκπομπή «Ελένη» στον Alpha.

• Από τις 8 Σεπτεμβρίου η «Δικαίωση», η νέα σειρά του Mega και του σκηνοθέτη Δημήτρη Αρβανίτη, ξεκινά ξανά γυρίσματα στην Αθήνα (Εκάλη, Μαραθώνα, Νέα Μάκρη), ενώ οι βασικοί πρωταγωνιστές θα σαλπάρουν για τη Σύρο στο τέλος του μήνα. Αυτήν τη φορά στην αρχόντισσα των Κυκλάδων θα βρεθεί και ο Αλέξανδρος Σταύρου με την Κωνσταντίνα Κλαψινού.

• Η «10η εντολή» επανέρχεται δριμύτερη! Η πρεμιέρα της επιτυχημένης παραγωγής του σκηνοθέτη Πάνου Κοκκινόπουλου μπορεί να είναι προγραμματισμένη για τον Ιανουάριο του 2015 στο κανάλι της Κάντζας, αλλά η προετοιμασία έχει ήδη ξεκινήσει.


Σχολιάστε εδώ