Στʼ αυτί…

• Τέσσερα παιδιά πολιτικών, κορίτσια όλα, ασχολούνται με την τέχνη – το θέατρο και το τραγούδι. Η Αμαλία Αρσένη, η Αγγελική Παπαθεμελή και η Λένα Παπαληγούρα είναι ηθοποιοί και η Παυλίνα Βουλγαράκη είναι τραγουδοποιός. Και όλες πάνε μια χαρά.

• Την αναφορά δεν την κάνω τυχαία. Αφορμή στάθηκε η συνέντευξη της κόρης του πρώην υπουργού Γιώργου Βουλγαράκη στο ένθετο «Τέχνες» της «Καθημερινής», στην Γιώτα Συκκά, όπου μιλάει για τα «σκοτεινά χρόνια», τότε που πατέρας και μητέρα βρέθηκαν κατηγορούμενοι για το σκάνδαλο με το Βατοπέδι. Αξίζει να διαβάσετε την εξομολόγησή της.

«Εκτός απ’ τα γεγονότα που γνωρίζουν όσοι ασχολούνται με την πολιτική, υπήρξαν και οι συνέπειες. Πώς το αντιμετώπισε η μητέρα μου, ο πατέρας μου, μεταξύ τους, με εμάς τα παιδιά. Η φοβία που είχα με τον κόσμο υπήρχε, όμως τότε εκτροχιάστηκε το πρόβλημά μου. Ο κόσμος έχει τη δική του γνώμη, εγώ τη δική μου. Αλλά πώς να πεις ”είμαι αθώος”. Εκείνη δεν ήταν πολιτικό πρόσωπο, αλλά είχε κάνει τα συμβόλαια του Βατοπεδίου. Αισθάνθηκα κοντά και με τους δύο. Όμως, εκεί που είχα συνηθίσει τους γονείς μου να είναι άτρωτοι και δυναμικοί, τους έβλεπα να καταρρέουν. Έπρεπε ως μεγαλύτερο παιδί να πάρω τα πράγματα στα χέρια μου. Παλιά, το σπίτι ήταν ένα πένθος. Τα φώτα ήταν πάντα σβηστά. Η μόνη μου διέξοδος ήταν η ψυχίατρός μου. Πέντε χρόνια έπαιρνα αντικαταθλιπτικά. Δεν μπορώ να πω ότι μάθαινα κάτι, ήμουν σαν ρομπότ».

Δύο λέξεις μόνο. Καλή δύναμη, το τραγούδι είναι το φάρμακο. Όταν μάλιστα κάνεις αυτό που αγαπάς…

• Καυτό μεταγραφικό καλοκαίρι αλλά και θερμό φθινόπωρο προβλέπεται στη μικρή οθόνη! Παρόλο που τα οικονομικά των καναλιών δεν είναι ανθηρά -τα χρυσά συμβόλαια αποτελούν πλέον μακρινό παρελθόν-, οι τηλεοπτικοί σταθμοί αποφάσισαν να ανακατέψουν την τράπουλα με τους τι-βι σταρ τόσο στην ψυχαγωγία όσο και στην ενημέρωση.

• Έτσι, η πρώτη που έσυρε τον χορό των μεταγραφών ήταν η Ντορέττα Παπαδημητρίου. Η ηθοποιός, από το «green room» του «Dancing with the stars» και του ΑΝΤ1, θα βρεθεί τη νέα τηλεοπτική σεζόν στο «Music school» του Mega και μάλιστα στον ρόλο της κεντρικής παρουσιάστριας. Εκεί θα μας συστήσει 16 παιδιά-αηδόνια.

• Τη σκυτάλη των μεταγραφών πήρε ο Νίκος Μουτσινάς, ο οποίος αποφάσισε να αφήσει τον Alpha και το «Δέστε τους» και να ασχοληθεί με την κομμωτική… Ο παρουσιαστής θα πρωταγωνιστήσει στη νέα κωμική σειρά του ΑΝΤ1 «Τρίχες» σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Ρήγα.

• Από τον σταθμό του Νέου Φαλήρου φεύγει σύσσωμη η εκπομπή «Joy» και οι παρουσιαστές της πάνε σφαίρα στο Mega και στα όμορφα μεσημέρια του Σαββατοκύριακου. Πρόκειται για την πρώτη ατόφια μεταγραφή εκπομπής από ένα κανάλι σε άλλο με τους ίδιους συντελεστές.


Σχολιάστε εδώ