Τα ʼμαθες τα νέα πατέρα;

@ Πριν πεινάσει, μαγειρεύει το σύστημα. Φροντίζει να μη μείνει εκτός παιχνιδιού. Έτσι, βλέποντας ότι ο Θεοδωράκης δεν τραβάει, ψάχνουν για εναλλακτική λύση στην περίπτωση που ο Τσίπρας θα είναι μια αριστερή παρένθεση για να ξεθυμάνει το καζάνι που βράζει και δεν θα αντέξει άλλο. Η κίνηση που ετοιμάζουν είναι στη… γέννα. Στο σχήμα ακούγεται ότι θα μπουν πρόσωπα από το χθες, πασοκικής ταυτότητας. Στα ονόματα που ακούγονται είναι ο Πέτρος Ευθυμίου, η Άννα Διαμαντοπούλου που βρίσκεται μόνιμα σε αναζήτηση, ο Φλωρίδης, ο Μόσιαλος και ο Μπεγλίτης. Όχι, για Ραγκούση δεν άκουσα. Όλοι αυτοί δεν παίζουν με τον Παπανδρέου.

@ Και μια και η κουβέντα έφτασε στον Γιώργο, έμαθα ότι έκανε διακοπές στη Σητεία και εκεί συναντήθηκε με τον Μιχάλη Καρχιμάκη, όπου και τα είπαν για αρκετή ώρα.

@ Να πάω και στον Παντελή τον Οικονόμου που καλοκαιριάτικα, με τέτοιες ζέστες, ξιφούλκησε. Προαναγγέλλει νέο κόμμα, αν ερμηνεύω σωστά τα υπονοούμενα δήλωσής του στην οποία προεξοφλεί καταστροφή και ότι από εκεί θα γεννηθεί το νέο. Υποστηρίζει λοιπόν ότι «όπως ναυάγησε το “τρίτο Μνημόνιο” θα ναυαγήσει και η μεταμφίεσή του σε “αναδιαπραγμάτευση”. Μόνο που αυτό δεν θα συμβεί από μόνο του, ούτε μέσω εναλλακτικών της απελπισίας και του αυτοχειριασμού. Θα γίνει πραγματικότητα από δυνάμεις που προασπίζουν τα εθνικά συμφέροντα, αντί να τα συζητούν αναίτια, άσκοπα και άτοπα. Οι δυνάμεις αυτές υπάρχουν και είναι η ώρα να αποκτήσουν τη δική τους πολιτική έκφραση». Εν αναμονή, λοιπόν…


Σχολιάστε εδώ