Στʼ αυτί…

• Μια δυνατή ιστορία μυστηρίου, εξαφάνισης, απαγωγής, έρωτα και αγάπης θα παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές του Mega, από αυτή την Κυριακή 24 Αυγούστου, στις 21.15, μέσα από ένα χορταστικό διπλό επεισόδιο, από τη νέα σειρά «Όνειρο ήταν». Το σίριαλ θα προβάλλεται καθημερινά από Δευτέρα 25 Αυγούστου στις 19.00 και θα δίνει το lead in στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού.

• Έξι χρόνια απουσιάζει, από τη μικρή οθόνη, η Μίρκα Παπακωνσταντίνου. Από τότε που πρωταγωνιστούσε με την Ντίνα Κώνστα, την Ελένη Γερασιμίδου και την Υβόννη Μαλτέζου στην κωμική σειρά της ΕΡΤ «Τα χρυσά κορίτσια». Φέτος όμως αποφάσισε να επιστρέψει στον ALPHA με την κωμωδία «Το σόι» και να δώσει ρεσιτάλ γέλιου…

• To Star κάτι μας λέει ότι έχει βάλει σκοπό να χτυπήσει δυνατά τα κεντρικά δελτία ειδήσεων των άλλων καναλιών, καθώς ο σταθμός ανακοίνωσε τη λίστα με τα ονόματα των ηθοποιών που θα λάβουν μέρος στη νέα του καθημερινή σειρά πριν από το βραδινό δελτίο. Μερικοί εκ των οποίων είναι οι Κάτια Δανδουλάκη, Παναγιώτης Μπουγιούρης, Αντιγόνη Δρακουλάκη ενώ αναμένεται και μια μεγάλη επιστροφή, αυτή του Δάνη Κατρανίδη!

• Ο ΑΝΤ1 έχει πάρει φόρα στη μυθοπλασία και δρα πλέον με σχέδιο.
Η δεύτερη ελληνοκυπριακή σειρά που ετοιμάζεται για τον ΑΝΤ1 Κύπρου, μετά το «Ρουά ματ», έχει τίτλο « Όμικρον Θετικόν», σε σενάριο Γιώργου Μουσκοβία και σκηνοθεσία Σταύρου Ποταμάρη.

• Ο Νίκος Μουτσινάς δεν θα είναι ο «Αδύναμος Κρίκος» στον ΣΚΑΪ. Γιατί, πολύ απλά, θα είναι ο… «Εκατομμυριούχος». Σύμφωνα με πληροφορίες, θα παρουσιάσει από τη νέα τηλεοπτική σεζόν το τηλεπαιχνίδι με το οποίο είχε κάνει θραύση στο παρελθόν ο Σπύρος Παπαδόπουλος. Το πρόγραμμα θα προβάλλεται κάθε εβδομάδα στη βραδινή ζώνη και θα σκορπίσει πολλά χρήματα. Το κανάλι μπορεί να μην κατάφερε να εξασφαλίσει τα πνευματικά δικαιώματα του «Αδύναμου Κρίκου» από το εξωτερικό, αλλά το τηλεπαιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος» είναι, στην κρίση, η καλύτερη λύση.

• Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μιλά με τους Αντώνη Λουδάρο, Νίκο Γεωργιάδη, Πέτρο Κουσουλό, Φαίδωνα Κεφαλέα για τη στελέχωση της εκπομπής της στον ALPHA, η οποία θα είναι και το μεγάλο στοίχημά της.


Σχολιάστε εδώ