ΠΩΣ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ «ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ»;

Ο Γιάννης Αλαφούζος μπορεί να έδωσε εντολή στους μακαντάσηδες του τηλεοπτικού ΣΚΑΪ να παίζουν συνεχώς εκείνη την αστεία διαφήμιση (που δείχνει τον Μπέργκ να λέει «όλοι λεωφόρο»), εντούτοις, η δυσκολία μεταγραφής ενός έστω ικανού ξένου ποδοσφαιριστή έχει κάνει τους οπαδούς να σφυρίζουν αδιάφορα. Είναι βέβαια και η αφραγκία του καιρού…

Η περίπτωση του Αλφάρο διαφημίστηκε ως η αναγκαία ώστε να καλυφθεί κάποιο κενό στην μεσαία γραμμή του Παναθηναϊκού, οι Ισπανοί δεν είχαν σοβαρή αντίδραση να τον δώσουν, όμως τα ιατρικά μηχανήματα «φρέναραν» τόσο τον Αναστασίου όσο και τον λογιστή της «πράσινης» ΠΑΕ. Οπότε αυτή η περίπτωση «χαίρετε».

Από την άλλη, δημοσιεύτηκε πως είναι εξαιρετικά απαραίτητο να καλυφθεί το κενό που άφησε ο Αμπέιντ, μετά τη (προσέξτε) ΦΥΓΗ ΤΟΥ από την Αθήνα. Φυσικά είναι ντροπή να χαρακτηρίζεται ΦΥΓΗ η λήξη ενός δανεισμού, αλλά οι παπαγάλοι της γραφής του διαδικτύου ιδού που είναι πρόθυμοι να αλλάξουν χρώμα στο «άσπρο» με το «μαύρο».

Η ουσία είναι ότι ο δημοφιλής Παναθηναϊκός αδυνατεί να υπερασπίσει τα φιλόδοξα σχέδια του προπονητή του φέρνοντας στην ομάδα φρέσκους και χρήσιμους μαχητές. Βέβαια, έφερε στο τιμ τον διαφημιστή καμπάνιας αντιαλκοολισμού κ. Τάκη Φύσσα, όμως δεν μας πέφτει λόγος αν και με πόσους θα «στριμώξει» τον Αναστασίου ο Αλαφούζος. Από την άλλη, ο προπονητής του Παναθηναϊκού αρνήθηκε κατηγορηματικά γενναία -από οικονομική άποψη- πρόταση της βελγικής Γκενκ να αναλάβει αυτή την ομάδα και ας του ευχηθούμε να μη μετανιώσει γι’ αυτό. Ξέρετε γιατί; Διότι, αν κρίνουμε από τις απομακρύνσεις ή απολύσεις στελεχών που εργάζονται στις εταιρείες του Αλαφούζου, δεν (θα) θέλει πολύ να δούμε τον Γιαννάκη να μένει χωρίς εργασία και μάλιστα στην καλύτερη -προπονητικά- ηλικία.

Υπάρχει στο πλάνο και ο πρωταθλητής Ολυμπιακός. Μπήκε στο πρωτάθλημα χωρίς να έχει διαθέσει ικανό αριθμό καρτών «διαρκείας» και αυτό πονάει τον πρόεδρο και ας το παίζει ψύχραιμος. Δεν είναι τα φράγκα, όσο η εικόνα του μισοάδειου γηπέδου που ενοχλεί τη διοίκηση του Ολυμπιακού. Η απόκτηση του 22χρονου εντελώς άγνωστου λατίνου ποδοσφαιριστή Μπενίτες μάλλον δεν πείθει και ας ενεργοποιήθηκε ο προπονητής Μίτσελ, που δήλωσε κατ’ επανάληψη ότι τον ήθελε πολύ στο Νέο Φάληρο (και στον καταυλισμό του Ρέντη…).

Θα μου πείτε, ρε φίλε, αποκτήθηκε και ο Αφελάι, παίκτης ταλαντούχος και δοκιμασμένος σε σπουδαία ευρωπαϊκά κλαμπ. Σύμφωνοι. Όμως, έναν τόσο σπουδαίο παίκτη γιατί δεν τον κράτησαν οι πρώην ομάδες του;

Ο χρόνος θα δείξει…


Σχολιάστε εδώ