Παίρνει ρίσκα ο Αναστασιάδης

Το κάζο του ΠΑΟΚ στο Κισινάου της Μολδαβίας απέναντι στη Ζίμπρου λογικά μπορεί να διορθωθεί στην Τούμπα. Αλλά όπως και να το κάνουμε, τα πρώτα καμπανάκια ήχησαν στη Θεσσαλονίκη.

Το κατάλαβε καλά και ο νέος πρόεδρος της ΠΑΕ. Ο Ιάκωβος Αγγελίδης δέχθηκε ασφυκτικό πρέσινγκ από στελέχη της ομάδας και οπαδούς για μεταγραφική ενίσχυση έστω και την τελευταία εβδομάδα. Η τελική απόφαση, βέβαια, εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τον Ιβάν Σαββίδη. Το θέμα στον ΠΑΟΚ είναι ότι ο Άγγελος Αναστασιάδης έχει αποδεχθεί την κατάσταση και προσπαθεί να δουλέψει με τους παίκτες που διαθέτει, χωρίς μάλιστα να παρεκκλίνει από την επιθυμία του για επιβολή πειθαρχίας μέσα στα αποδυτήρια. Το απέδειξε με το ρίσκο που πήρε όταν άφησε εκτός αποστολής για το ματς με τη Ζίμπρου τους δύο βασικούς στόπερ, τον Βίτορ και τον Τζαβέλλα.

Η απόφαση του Αναστασιάδη δίχασε τον ΠΑΟΚ. Άλλοι άσκησαν κριτική για το ρίσκο που έθεσε σε κίνδυνο την πρόκριση της ομάδας στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και ενδεχομένως το μέλλον της. Από την άλλη πλευρά, όμως, αρκετοί επικρότησαν την απόφασή του επειδή «κάποια στιγμή έπρεπε να μπουν κάποια όρια». Τα πράγματα για τον Αναστασιάδη θα ξεκαθαρίσουν μετά τον επαναληπτικό με τη Ζίμπρου και όλα θα εξαρτηθούν από το αποτέλεσμα.


Σχολιάστε εδώ