Κι άλλοι δήμαρχοι δήλωσαν στήριξη στο Κίνημα «Ανατροπή για την Αυτοδιοίκηση»

Τις τελευταίες μέρες, ο εκπρόσωπος του Κινήματος, Γιώργος Πατούλης, είχε σειρά συσκέψεων με δημάρχους από τη Στερεά Ελλάδα και τη Θεσσαλία, στους οποίους ανέπτυξε τις ιδέες του για την οικονομική ενίσχυση των ΟΤΑ αλλά και για την αξιοποίηση των προγραμμάτων ΕΣΠΑ.

Συζήτηση αναπτύχθηκε και για θέματα Υγείας και, συγκεκριμένα, για τα σχέδια να δημιουργηθούν ΚΕΠ Υγείας σε όλους τους δήμους της χώρας, αλλά και για το Παγκόσμιο Συνέδριο Υγιών Πόλεων του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας που διοργανώνει το Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων Προαγωγής της Υγείας (ΕΔΔΥΠΠΥ) από κοινού με τον Δήμο Αμαρουσίου μεταξύ 22 και 25 Οκτωβρίου στο Μαρούσι.

Από την πλευρά τους, οι συμμετέχοντες στη συνάντηση δήμαρχοι διατύπωσαν την ομόφωνη συμπαράστασή τους προς τις προσπάθειες του Κινήματος Ανατροπής στην Αυτοδιοίκηση για τις Περιφερειακές Ενώσεις της χώρας αλλά και την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) που στόχο έχει να φέρει την επόμενη μέρα στην τοπική αυτοδιοίκηση στην Ελλάδα.

Μεταξύ των δημάρχων που δήλωσαν στήριξη στο νέο Κίνημα στις συζητήσεις που είχαν με τον Γ. Πατούλη, είναι οι: Ελασσόνας Νικόλαος Ευαγγέλου, Κιλελέρ Αθανάσιος Νασιακόπουλος, Μουζακίου Γεώργιος Κώτσος, Πύλης Κωνσταντίνος Μαράβας, Σκιάθου Δημήτρης Πρεβεζάνος, Σοφάδων Αθανάσιος Σκάρλας, Δομοκού Δημήτριος Τζιαχρήστας, Μώλου-Αγ. Κωνσταντίνου Ιωάννης Συκιώτης, καθώς και ο απερχόμενος δήμαρχος Λαμίας Γιώργος Κοτρωνιάς.


Σχολιάστε εδώ