Αγοράστε σχολικά UNICEF

Με τη νέα σχολική συλλογή της η Unicef υποδέχεται τους μαθητές με την έναρξη του σχολικού έτους. Μικροί και μεγάλοι, αγοράζοντας σχολικά είδη και δώρα σε μια πολύ δύσκολη συγκυρία που τα παιδιά έχουν τώρα την ανάγκη μας περισσότερο από ποτέ, βοηθήστε έτσι τα πιο περιθωριοποιημένα και ευάλωτα παιδιά, που στερούνται τη στέγη, το φαγητό, το νερό, το εμβόλιο, την κουνουπιέρα, το τετράδιο, το μολύβι.

Οι φίλοι της Unicef μπορούν να διαλέξουν ανάμεσα σε μια υπέροχη συλλογή από χαρούμενα τετράδια 50φυλλα και σπιράλ δύο θεμάτων, που πληρούν όλες τις ποιοτικές προδιαγραφές ασφαλούς χρήσης, επίσης σχολικά σακίδια και τρόλεϊ για το νηπιαγωγείο και το δημοτικό με ανατομική πλάτη, τσαντάκια, τσάντα ταχυδρόμου, αθλητική τσάντα, κασετίνες, πορτοφολάκια και αλουμινένιο παγούρι. Τη συλλογή συμπληρώνουν μπλοκ ζωγραφικής, ντοσιέ με λάστιχο και κουμπί, σημειωματάριο, μαρκαδόροι, ξυλομπογιές, μολύβια, πλαστελίνες, μολυβοθήκες, και κάθε είδους γραφική ύλη. Μια πλήρης πολύχρωμη σειρά σχολικών ειδών που θα συντροφεύει τους μικρούς και μεγάλους φίλους της Unicef στη νέα σχολική τους χρονιά.

Στην έκθεσή της Unicef «Η κατάσταση των παιδιών στον κόσμο, 2014» σημειώνεται ότι: Η εγγραφή στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση έχει αυξηθεί ακόμη και στις λιγότερο ανεπτυγμένες χώρες, με το ποσοστό να αυξάνεται από 53% σε 81% όσον αφορά τα παιδιά τα οποία πηγαίνουν στο σχολείο στις χώρες αυτές.


Σχολιάστε εδώ