Το τριπλό ταμπλό του ΠΑΟ με Νίνη, Γιαννιώτα, Αμπέιντ

Παρά τον αποκλεισμό από το Τσάμπιονς Λιγκ, ο Γιάννης Αλαφούζος πήρε απόφαση να ενισχύσει το ρόστερ του Παναθηναϊκού. Έτσι, οι «πράσινοι» παλεύουν τέσσερις περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που μπορούν να βοηθήσουν σημαντικά και στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ, αλλά και κατά τη διάρκεια της σεζόν σε Ελλάδα και Ευρώπη. Πρόκειται για δύο Έλληνες, τον Σωτήρη Νίνη και τον Γιάννη Γιαννιώτα, αλλά και τον γνώριμο Μεχντί Αμπέιντ.

Για τους δύο πρώτους υπάρχει η θετική εισήγηση από τον νέο κουμανταδόρο του ποδοσφαιρικού τμήματος, τον Τάκη Φύσσα. Για τον Γιαννιώτα, πάντως, πρέπει να καταγράψουμε και την αδυναμία που φέρεται να του έχει ο ίδιος ο Αλαφούζος, ο οποίος προσπάθησε άλλες δύο φορές να τον πάρει στον Παναθηναϊκό. Ο Αμπέιντ αποτελεί μια προσωπική επιθυμία του Γιάννη Αναστασίου, ο οποίος θεωρεί τον παίκτη ικανό να κάνει τη διαφορά και επιμένει να ζητάει την επιστροφή του. Οι «πράσινοι» έφτασαν σε σημείο να προσφέρουν 300.000 ευρώ στη Νιούκαστλ για την αγορά του παίκτη επειδή διαπίστωσαν την άρνηση των Άγγλων να παρατείνουν τον δανεισμό. Αλλά η προσφορά κρίθηκε μικρή από τον Άλαν Πάρντιου, ο οποίος δείχνει ότι σκέφτεται να συμπεριλάβει τον Αμπέιντ στις επιλογές του.

Στο κάδρο των υποψηφίων να φορέσει την πράσινη φανέλα βρέθηκε και ο Αλφάρο. Ο Ισπανός, άλλωστε, ταιριάζει πολύ στα σχέδια του Αναστασίου και ο Φύσσας εμφανίστηκε θετικός στην προοπτική της απόκτησής του, εάν και προτιμούσε τον Γιαννιώτα ως μια επένδυση και για το μέλλον.


Σχολιάστε εδώ