Τιμωρούν την Αγορά για το δικό τους λάθος με τον ΕΝΦΙΑ!

Μέχρι να δουν πώς θα διορθώσουν το λάθος που φόρτωσε με δύο δισ. ευρώ επιπλέον τους φορολογουμένους, παγώνουν την επιστροφή ΦΠΑ στις επιχειρήσεις, που περίμεναν πώς και πώς να πάρουν τα χρήματα αυτά, τα οποία δικαιούνται, για να βουλώσουν τρύπες και τώρα κινδυνεύουν να έχουν μπλεξίματα.

Και δεν έφθανε αυτό… Παγώνουν και τη χορήγηση φορολογικής ενημερότητας μέχρι να βρουν τρόπο να κατεβάσουν τον ΕΝΦΙΑ στις περιοχές που βάφτισαν… Εκάλη και σε χωράφια που τα φορολόγησαν σαν να είναι βίλες στη Μύκονο.

Έχει αντιληφθεί ο υπουργός καθηγητής -και διευθυντής του Οικονομικού Γραφείου του Σημίτη όταν ήταν πρωθυπουργός- τι δραματικές επιπτώσεις θα έχει στην Αγορά η μη επιστροφή του ΦΠΑ και η μη έκδοση πιστοποιητικών φορολογικής ενημερότητας; Τιμωρείτε την Αγορά για το δικό σας λάθος με τον ΕΝΦΙΑ; Αυτά διδάσκετε στους φοιτητές σας;

Τους ήρθε κατακούτελα…

Κάθε μέρα που περνάει έρχονται στο φως και νέες ιστορίες που σε τρελαίνουν. Πάρα πολλοί πολίτες μες στο κατακαλόκαιρο έζησαν πικρές εμπειρίες, πέραν κάθε λογικής. Κάποιος που πλήρωνε πέρυσι ΦΑΠ 450 ευρώ κλήθηκε να πληρώσει ΕΝΦΙΑ 4.000 ευρώ. Άλλος από καταβολή ΦΑΠ της τάξης των 3.000 ευρώ κλήθηκε να πληρώσει ΕΝΦΙΑ 12.000 ευρώ και κάποιος άλλος από 6.000 ευρώ έπρεπε να πληρώσει 19.000 ευρώ κ.ά.


Σχολιάστε εδώ