Στʼ αυτί…

• Παιδιά-αηδόνια! Χιλιάδες αιτήσεις από καλίφωνα παιδάκια δέχθηκε το Mega, αλλά στην τελική οντισιόν και μπροστά από τους δασκάλους τους πέρασαν σαράντα από αυτά. Για να επιλεγούν τελικά οι δεκαέξι καλύτερες παιδικές φωνές τις οποίες θα ακούσουμε τη νέα τηλεοπτική σεζόν στο Mega-λο κανάλι. Πρόκειται για πιτσιρίκια ηλικίας 8 έως 14 ετών, που θα συμμετάσχουν στο τάλεντ σόου «Music school», με παρουσιάστρια την Ντορέττα Παπαδημητρίου, το οποίο θα αρχίσει να προβάλλεται από τον Οκτώβριο. Τα γυρίσματα και τα μαθήματα έχουν ήδη ξεκινήσει από αυτήν την εβδομάδα, στον πολυχώρο «Αθηναΐδα». Οι μικροί ερμηνευτές διδάσκονται από τους Γιώργο Θεοφάνους, Βαγγέλη Γερμανό, Ευρυδίκη και Demy και το αποτέλεσμα μέχρι στιγμής είναι εντυπωσιακό.

• Με μια τούρτα που πάνω της είχε ένα πιστολάκι μαλλιών, ένα ψαλίδι, μπικουτί και μια πρέσα, ξεκίνησαν αυτήν την εβδομάδα τα γυρίσματα της νέας κωμικής σειράς του ΑΝΤ1 «Τρίχες», που θα δούμε από τον Οκτώβριο. Στο πρώτο επεισόδιο παραβρέθηκαν δίπλα στους πρωταγωνιστές και στον σκηνοθέτη Αλέξανδρο Ρήγα, ο διευθυντής προγράμματος του ΑΝΤ1 Γιάννης Λάτσιος και η διευθύντρια δημοσίων σχέσεων του καναλιού Κατερίνα Γκαγκάκη. Για το καλορίζικα τους γλύκαναν μάλιστα με λαχταριστά καπ κέικς.

Η ιστορία που έγραψαν οι Δημήτρης Αποστόλου, Αλέξανδρος Ρήγας εκτυλίσσεται στο κομμωτήριο «Sex and the hair» στο Θησείο, του οποίου ιδιοκτήτρια είναι η εγκυμονούσα Άννα (Βασιλική Ανδρίτσου).

Η σκηνογράφος Λία Ασβεστά δημιούργησε, στο στούντιο Άλφα στα Μελίσσια, μια ολόκληρη γειτονιά η οποία θα βρίσκεται σεναριακά στο παλιό κέντρο της Αθήνας.

• Η Μαρία Ηλιάκη εντάσσεται στο δυναμικό της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ. Αναλαμβάνει την παρουσίαση ενός καθημερινού προγράμματος ενισχύοντας την ψυχαγωγία.


Σχολιάστε εδώ