Ποιους βουλευτές… πλαγιοκοπούν  για να μαζέψουν τους 180

Ποιους βουλευτές… πλαγιοκοπούν για να μαζέψουν τους 180

Είναι από τους πιο… ακραίους, που αποκλείεται να συστρατευθούν με τις μνημονιακές δυνάμεις. Άλλωστε ο κόσμος τους ψήφισε γιατί έφυγαν από τη ΝΔ, λόγω της πλήρους υποταγής της στα κελεύσματα της «τρόικας».

Σαφές μάλιστα ήταν το μήνυμα που έστειλε, με ραδιοφωνική παρέμβασή της, η πιο συμπαθής και πάντοτε εύστοχη στις παρεμβάσεις αντιπρόεδρος της Βουλής Μαρία Κόλλια – Τσαρούχα, που με τόλμη δήλωσε ότι σήμερα δεν έχουμε Προεδρευομένη Κοινοβουλευτική Δημοκρατία, αλλά Πρωθυπουργική Δημοκρατία, βάζοντας τη λέξη Δημοκρατία σε εισαγωγικά.

Το κλίμα στους ΑΝΕΛ για την προεδρική εκλογή δεν είναι όπως θα το ήθελαν Σαμαράς και Βενιζέλος προκειμένου να συνεχίσουν να κατοικοεδρεύουν στο Μαξίμου. Και οι… προσεγγίσεις και τα… ταξίματα που γίνονται και σε ανεξάρτητους βουλευτές από… απεσταλμένους δεν αποδίδουν τα αναμενόμενα. Και τέτοιες… πλαγιοκοπήσεις έχουν γίνει στον Κασαπίδη, τον Νταβρή, τον Κουράκο, τον Γιοβανόπουλο, την Μίκα την Ιατρίδη, αλλά μέχρι στιγμής βρήκαν τοίχο.

Λάθος επίσης κάνουν αν στον κατάλογο των βουλευτών που μπορεί να ψηφίσουν τον Πρόεδρο που θα προτείνει η κυβερνητική πλευρά βάζουν κάποιους, όπως τον Μάρκο Μπόλαρη, που ούτε κατά διάνοια υπάρχει περίπτωση να συνταυτισθούν, όπως οι ίδιοι λένε.


Σχολιάστε εδώ