Τα ʼμαθες τα νέα πατέρα;

Όχι παρά φύσιν…

…συνιστώσα και μάλιστα υποτιμημένη άλλου νεότευκτου σχήματος το ΠΑΣΟΚ, δηλώνει ο Μιχάλης Καρχιμάκης, ξεκαθαρίζοντας στον Βενιζέλο ότι το Κίνημα ήταν και πρέπει να είναι ο κορμός της δημοκρατικής παράταξης. Και προειδοποιεί «να μην προσπαθούν κάποιοι να ευτελίσουν το ΠΑΣΟΚ με συνδυασμούς και σχεδιασμούς προσώπων που θα οδηγήσουν στο πουθενά, να παραπλανήσουν τους φίλους, τα μέλη και τα στελέχη και να τους χωνέψουν σε ένα άλλο σχήμα. Το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ και μόνο είναι εκείνο που πρέπει να ξεκαθαρίσει την πορεία, τις πολιτικές, τα πρόσωπα, τις συμμαχίες. Και όσοι πιστεύουν στην προσπάθεια αυτή είναι ευπρόσδεκτοι να συμπαραταχθούν και μαζί να προχωρήσουμε χωρίς ηγεμονισμούς και καπελώματα.

@ Πού να σʼ τα λέω, Ανδρέα… Και… Ταλεϊράνδος ο Βαγγέλης, ενώ εσύ… Άκου να δεις τι έγραψε στην «Καθημερινή» ο Κώστας Ιορδανίδης: «Η Ελλάς βρήκε στο πρόσωπο του αντιπροέδρου και υπουργού Εξωτερικών κ. Ευάγγελου Βενιζέλου τον πρίγκιπα Ταλεϊράνδο που αναζητούσε από συστάσεως του ελληνικού κράτους»! Άντε μετά να τολμήσεις να πεις κακή κουβέντα εναντίον του.

@ Μην περιμένετε ανατροπές στο ΠΑΣΟΚ και ας πουλάνε νταηλίκι κάποιοι παλιοί, δήθεν μπαρουτοκαπνισμένοι. Το κάνουν για να θυμίζουν ότι υπάρχουν, να πουν ότι «είμαστε και εμείς εδώ». Από κει και πέρα το μόνο που τους ενδιαφέρει δεν είναι να φύγει ο Βενιζέλος, αλλά το πώς θα κρατήσουν το στασίδι και να τρέχει ο παράς… Είναι εποχές να μείνουμε ξέμπαρκοι; λένε…


Σχολιάστε εδώ