Στʼ αυτί…

• Αυτοί οι «Συμμαθητές» θα καθίσουν γρηγορότερα στα θρανία ! Στις 20 Αυγούστου, στο στούντιο της Finos Film στα Σπάτα, θα ακουστεί το «Πάμε» του σκηνοθέτη Βασίλη Θωμόπουλου για τη νέα καθημερινή κωμική σειρά του ΑΝΤ1 «Συμμαθητές» που θα προβάλλεται από τον Οκτώβριο στη βραδινή ζώνη και την υπογράφει η Βίκυ Αλεξοπούλου. Πριν από λίγες ημέρες συμφώνησε με την παραγωγή και η Νικολέτα Καρρά, η οποία θα κουβαλά ως πρωταγωνίστρια ένα μεγάλο μυστικό.

• Την «dream team» των ελλήνων ηθοποιών έκλεισε το Mega Κύπρου για τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Η Αθηνά Οικονομάκου, ο Μέμος Μπεγνής, ο Φίλιππος Σοφιανός, η σύζυγος του Χρήστου Λούλη, Αίμιλυ Κολιανδρή θα είναι οι βασικοί πρωταγωνιστές της καθημερινής δραματικής σειράς «Το δαχτυλίδι της φωτιάς».

• Παντρεύεστε και δεν έχετε χρήματα για προσκλητήρια; Βαπτίζετε και δεν έχετε χρήματα για να αγοράσετε μπομπονιέρες; Μια διαφορετική εκπομπή θα ξεκινήσει από τα μέσα Οκτωβρίου στον ΣΚΑΪ, θα μεταδίδεται μία φορά την εβδομάδα και θα δίνει λύσεις σε τέτοια θέματα. Πρόκειται για την παραγωγή «Eventful» την οποία θα παρουσιάζει η Νατάσα Σιδηροκαστρίτου. Σύμφωνα με πληροφορίες, η εκπομπή έχει κάνει ήδη τα πρώτα της γυρίσματα και έχει ενθουσιάσει τα στελέχη του καναλιού του Φαλήρου, καθώς έχει πολλές χρηστικές συμβουλές για εύκολες και οικονομικές προτάσεις.

• Ο γοητευτικός Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η όμορφη Μαρία Κορινθίου είναι οι δύο ηθοποιοί που έκλεισαν στο παρά πέντε για την καθημερινή κοινωνική σειρά του Star «Όρκοι σιωπής». Τα τελευταία 24ωρα έχουν διαρρεύσει δειλά δειλά κάποιες λεπτομέρειες για την κεντρική ιστορία του σίριαλ. Σύμφωνα με πληροφορίες, η υπόθεση ξεκινά το 1976 μετά τη δολοφονία ενός κύπριου πολιτικού μεγαλοπαράγοντα στο Ναύπλιο. Τη σειρά θα σκηνοθετήσει ο σκηνοθέτης της «Βέρας στο δεξί» και των «Μυστικών της Εδέμ» Γιάννης Βασιλειάδης.


Σχολιάστε εδώ