Στʼ αυτί…

• Αν είστε στην Κεφαλονιά, κάντε μια βόλτα την Κυριακή 10 Αυγούστου 2014 στις 9 το βράδυ στη Σύγχρονη Πινακοθήκη «Villa Ροδόπη» (Ι. Μεσολωρά 7 και Βύρωνος) στο Αργοστόλι, όπου θα εγκαινιασθεί η έκθεση «Costas Evangelatos Art-Est» με έργα της συλλογής του. Πρόκειται για εικαστικά έργα ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών, που έχουν ευγενικά προσφερθεί από καλλιτέχνες και φιλότεχνους για τον εμπλουτισμό της μόνιμης συλλογής της «Villa Ροδόπη». Ανάμεσα στα εκθέματα, έργα γνωστών και καταξιωμένων δημιουργών, καθώς και πολλών νεότερων, που απαρτίζουν ένα ενδιαφέρον αισθητικό φάσμα των σύγχρονων εικαστικών απόψεων της πολυδιάστατης εποχής μας. Μετά τα εγκαίνια της εικαστικής έκθεσης θα ακολουθήσει στις 10.30 μ.μ. η ετήσια μουσικολογοτεχνική εκδήλωση-performance «Πανσέληνος στον κήπο».

• Δουλειές με φούντες για τη σύζυγο του Γιάννη Τσιμιτσέλη, τη Βάσω Λασκαράκη, που την πολιορκούν ο Alpha και το Mega. Η απουσία της όμορφης ηθοποιού λόγω μητρότητας μόνο καλό φαίνεται να έκανε στις τηλεοπτικές μετοχές της. Οι τηλεθεατές και οι θαυμαστές της από τα «Κλεμμένα Όνειρα» την περιμένουν, όπως φαίνεται, πώς και πώς. Σύμφωνα με πληροφορίες, από τη μια πλευρά ο σεναριογράφος Γιώργος Φειδάς τής έχει προτείνει ρόλο στη νέα του κωμική σειρά «Μάνα X Ουρανού» στο Mega, με πρωταγωνίστρια τη Μαρία Σολωμού. Από την άλλη, ο Alpha τη θέλει για το νέο του σίριαλ «Το Σόι», σε σενάριο Αποστόλη Τσαούσογλου. Ο σκηνοθέτης της παραγωγής του Alpha Νίκος Ζαπατίνας βλέπει τη Βάσω Λασκαράκη στον πρωταγωνιστικό ρόλο της νύφης και για τον ρόλο του γαμπρού μιλάει με τον Μάκη Παπαδημητρίου και τον Γιώργο Χρυσοστόμου.

• Το Star Channel ύστερα από δώδεκα χρόνια απουσίας από την ελληνική μυθοπλασία επιστρέφει δριμύτερο, και μάλιστα με καθημερινή σειρά! Ο σταθμός και το κυπριακό κανάλι Sigma θα ετοιμάσουν για τον Οκτώβριο μια φιλόδοξη ελληνοκυπριακή σειρά, που θα προβάλλεται παράλληλα στην Ελλάδα και στην Κύπρο. Το σίριαλ θα τιτλοφορείται «Όρκοι Σιωπής» και θα διαδραματίζεται στη Λεμεσό και στο Ναύπλιο. Σύμφωνα με πληροφορίες, στην αξιόλογη παραγωγή θα πάρουν μέρος μεγάλα ονόματα, όπως η Κάτια Δανδουλάκη, ο Κώστας Καζάκος, ο Παναγιώτης Μπουγιούρης, η Παναγιώτα Βλαντή, ο Τόνυ Δημητρίου και η Αντιγόνη Δρακουλάκη.


Σχολιάστε εδώ