Στροφή Ολυμπιακού στους Έλληνες

Ο πρόεδρος της πειραϊκής ομάδας, άλλωστε, έχει ακούσει τον Ερνέστο Βαλβέρδε να χαρακτηρίζει τον άλλοτε παίκτη του Αστέρα Τρίπολης ως τον κορυφαίο μέσο της γενιάς του στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Μόνο τον Φορτούνη, άλλωστε, είχε προτείνει ο Ισπανός ονομαστικά από τη Σούπερ Λίγκα.

Σε συνδυασμό με την εξαιρετική παρουσία των ελλήνων διεθνών στο πρόσφατο Παγκόσμιο Κύπελλο και την πολύ καλή απόδοση των Δημήτρη Διαμαντάκου, Ανδρέα Μπουχαλάκη στο φιλικό των «ερυθρολεύκων» με τη Μίλαν, η επιστροφή του Ολυμπιακού στην ελληνική αγορά είναι πλέον γεγονός. Με έμφαση στις δύο μικρότερες εθνικές ομάδες, στις Ελπίδες και στους Νέους. Όχι πως υπάρχουν πολλά περιθώρια κινήσεων, αλλά ο Μαρινάκης δείχνει αποφασισμένος να εξαντλήσει κάθε περιθώριο για να αυξήσει το ελληνικό στοιχείο στους Πειραιώτες.

Από την αγορά του εξωτερικού, ο Ολυμπιακός θα αναζητήσει λύσεις στη Γαλλία και στην Ισπανία. Τις δύο αγορές που γνωρίζει καλά. Με τον Πιερ Ισά και τον Κριστιάν Καρεμπέ να έχουν αυξήσει ήδη τις αρμοδιότητές τους και την επιρροή τους ύστερα από την καταρχήν επιτυχία του εγχειρήματος με τις μεταγραφές των Μαζουακού, Ντοσεβί, Αμπιντάλ. Από την άλλη πλευρά, ο Μίτσελ πληρώνει την αποτυχία στην υπόθεση του Μπόγιαν Κρκιτς και δύσκολα θα περάσει κάποια εισήγησή του. Με εξαίρεση τον Αντόνιο Ρέγιες, ο οποίος ούτως ή άλλως κάνει γκελ στους «ερυθρόλευκους».


Σχολιάστε εδώ