Στʼ αυτί…

Λέγεται ότι δεν είχε κανένα πρόβλημα με το να καθίσει στον καναπέ του πρωινού η συνάδελφός του Βάσω Λασκαράκη. Στενοί συνεργάτες του Μάρκου θεωρούν ότι θα λειτουργούσε καλύτερα αν είχε για δεύτερο βιολί τη γυναίκα του Ελένη Τσαβαλιά, η οποία έχει απίστευτο χιούμορ και τον κάνει να νιώθει ασφαλής.

• Αν και είχαν δεθεί… τελικά σκόρπισαν στους τέσσερις ανέμους. Από την ομάδα του «Δέστε τους» μόνο η Κατερίνα Καινούργιου παραμένει στον Alpha. O Νίκος Μουτσινάς έχει ανοίξει συζητήσεις με διάφορα κανάλια, ενώ η Μαρία Ηλιάκη εθεάθη στον ΣΚΑΪ. Ακούγεται ότι έχει προχωρήσει σε επαφές με το κανάλι του Φαλήρου και μάλιστα όλα πάνε θετικά. Το ζήτημα είναι σε ποια ζώνη θα τη δούμε, δεδομένου ότι η Χριστίνα Λαμπίρη χτυπά πολύ υψηλά ποσοστά τηλεθέασης το μεσημέρι με το «eΧceL!ent» και, όπως είναι φυσικό, ομάδα που νικά δεν την αλλάζεις. Πόσω μάλλον όταν μέσα στο καλοκαίρι αγγίζει στο γενικό σύνολο το 20%!

• Στον ΑΝΤ1 ξεκινούν σήμερα τα γυρίσματα της σειράς του Αλέξανδρου Ρήγα «Τρίχες» με τη Βασιλική Ανδρίτσου στον ρόλο της κομμώτριας, τον Νίκο Μουτσινά στον ρόλο του συζύγου της και τον Αντώνη Βλοντάκη στον ρόλο του ιταλού κομμωτή που θα εκτινάξει τις μετοχές του μαγαζιού της. Η παραγωγή θα προβάλλεται δύο φορές την εβδομάδα.

• Άντζελα Δημητρίου, Κατερίνα Καραβάτου, Μαρία Ηλιάκη. Τρεις ακόμη κυρίες από τον χώρο του τραγουδιού και της τηλεόρασης προστέθηκαν στη λίστα με τη χρυσή ομάδα που θα χορέψει στο παρκέ του «Dancing with the stars 5» στον ΑΝΤ1. Η Άντζελα Δημητρίου επιβεβαίωσε η ίδια στην εκπομπή «Happy day» στον Alpha ότι της έχει γίνει πρόταση από την παραγωγή και αυτή τη φορά το σκέφτεται πολύ σοβαρά. Από την άλλη, η Κατερίνα Καραβάτου, η οποία έχει κλείσει με το E-TV για ένα πρωινό ψυχαγωγικό μαγκαζίνο το Σαββατοκύριακο, βλέπει μόνο θετικά την ενασχόλησή της με τον χορό… ενώ η Μαρία Ηλιάκη, από τη στιγμή που έχει αποδεσμευτεί από το «Δέστε τους» στον Alpha,
έχει άπλετο χρόνο για βαλσάκια και σάλσα.


Σχολιάστε εδώ