Προετοιμάζουν για αρχηγό τον Καμίνη!

Είναι το μόνο πρόσωπο που θα μπορούσε να κάνει το… θαύμα. Λέγεται, μάλιστα, ότι συζητείται ως «ιδανική λύση» για την περιβόητη Συμπαράταξη που κλώθει το κατεστημένο ώστε να μπορεί να ελέγχει και να κατευθύνει από δεξιά και αριστερά τις πολιτικές και τις κυβερνητικές εξελίξεις. Μάλιστα, θεωρούν… πρόθυμους να βοηθήσουν σε αυτήν την κατασκευή την Άννα Διαμαντοπούλου, τον Γ. Φλωρίδη, ακόμη και τον Γ. Ραγκούση.
Σε αυτά τα σχέδια επί χάρτου που κάνουν οι γνωστοί κινούντες από το παρασκήνιο τα νήματα, τα οποία συνήθως δεν τους βγαίνουν, ξεχνούν ένα βασικό στοιχείο. Ότι αν τον κ. Καμίνη δεν τον είχε στηρίξει στην πρώτη εκλογή βασικά ο Γιώργος Παπανδρέου αλλά και ο Φώτης Κουβέλης, δήμαρχος της πρωτεύουσας δεν θα είχε γίνει. Ούτε βέβαια και στις πρόσφατες εκλογές θα είχε εκλεγεί. Απόδειξη, η πολύ μικρή διαφορά, σχεδόν αναπνοής, που είχε από τον πρωτόπειρο Γαβριήλ Σακελλαρίδη του ΣΥΡΙΖΑ.

Η… επιστράτευση του Καμίνη έρχεται μετά την αποτυχία της απόπειρας με τους 58, που έσπασαν τα μούτρα τους λόγω της φιλοδοξίας τους να φτιάξουν κόμμα, να μπει αρχηγός ο κ. Βούλγαρης και το ΠΑΣΟΚ και η ΔΗΜΑΡ να είναι… Φιλιππινέζες τους.


Σχολιάστε εδώ