Τζουμάκας: Τελείωσε το ΠΑΣΟΚ

Ζημιά κάνουν εκείνοι που προσπαθούν με… αναπνευστήρες να το κρατήσουν στη ζωή, όχι για το καλό της παράταξης αλλά για τον εαυτούλη τους, για να έχουν το μαγαζάκι τους, να λένε ότι υπάρχουν. Λέει και άλλες αλήθειες ο Τζουμάκας, ο οποίος δεν είναι από εκείνους που ήταν πρώτοι στο τραπέζι με τον μόσχο τον σιτευτό:

«Το ΠΑΣΟΚ είχε παρακμάσει και είχε στελέχη σαν έτοιμα από καιρό για να περάσουν στην ακραία δεξιά πολιτική και στον νεοφιλελευθερισμό. Στην αρχή τούς έλεγαν σοσιαλφιλελεύθερους και μετά έγιναν κανονικοί νεοφιλελεύθεροι. Η ηγεσία και του Γ. Παπανδρέου και του Ευ. Βενιζέλου αλλά και άλλα στελέχη, υπουργοί, δεν είχαν ιδεολογικές και πολιτικές αρχές. Να κυβερνάνε ήθελαν με οποιαδήποτε πολιτική».

Αυτό κάνουν και σήμερα όλοι εκείνοι που κόπτονται για την ενότητα της Δημοκρατικής Παράταξης. Αλήθεια, πού την είδαν; Εκτός κι αν έχουν πάθει τύφλωση και δεν βλέπουν πού την κατάντησαν…

• Ο βουλευτής Αχαΐας Μ. Αρβανίτης και ο βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης Π. Ζησιμόπουλος ανέλαβαν την κοινοβουλευτική εκπροσώπηση της Χρυσής Αυγής που είναι πλέον αναιμική λόγω των προφυλακίσεων της πλειοψηφίας των βουλευτών της. Όσοι από τους υπόλοιπους δεν είναι σε κατʼ οίκον περιορισμό δηλώνουν πως θα οργώσουν την Ελλάδα τονώνοντας το ηθικό των μελών της στις κατά τόπους οργανώσεις.

• Εξαιρετικά προβληματισμένοι δείχνουν οι περισσότεροι βουλευτές και στελέχη της ΔΗΜΑΡ για το μέλλον και το στερεότυπο σχόλιο είναι: «Όλα παίζουν!». Κάποιοι ερωτοτροπούν ήδη με τον ΣΥΡΙΖΑ, άλλοι με το Ποτάμι και άλλοι συνομιλούν με τον Βενιζέλο. Το βέβαιο είναι πως κανείς δεν θέλει να πάει σπίτι του. Γλυκιά γαρ η πολιτική…


Σχολιάστε εδώ