Ρεκόρ τηλεθέασης έκαναν τα βραβεία MAD!

• Κωνσταντίνος Λάγκος, Γιώργος Σουξές, Ορέστης Τρίκας, Ορφέας Παπαδόπουλος -αν του το επιτρέψουν οι στρατιωτικές του υποχρεώσεις-, Μυρτώ Αυγερινού, Ηρώ Λούπη, Βάνα Ραμπότα είναι τα πρόσωπα των «Κλεμμένων Ονείρων» – όσον αφορά την πρωταγωνιστική ομάδα- που θα δούμε σίγουρα στις οθόνες μας τον ερχόμενο Ιανουάριο, ή και νωρίτερα, αφού ήταν από τους πρώτους που έδωσαν τα χέρια με την παραγωγή για να συνεχίσουν στη σειρά.

• Ο Τζώνη Καλημέρης διεκδικεί τον Μάρκο Σεφερλή για τη ζωντανή καθημερινή ζώνη του Alpha στη θέση του «Δέστε τους». Αλλά τον δημοφιλή ηθοποιό τον θέλει και το Mega για το «Πρωινό mou», στη θέση του Πέτρου Κωστόπουλου. Περιζήτητος ο Μάρκος…

• Σύμφωνα με πληροφορίες από υψηλόβαθμα στελέχη του καναλιού της Κάτω Κηφισιάς, ο τηλεοπτικός σταθμός δεν προτίθεται να ανανεώσει τη συνεργασία του με την Ελεονώρα Μελέτη και η παρουσιάστρια έχει ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με τον ΣΚΑΪ. Στη θέση της το Star θέλει να ανεβάσει την Τατιάνα Στεφανίδου και την εκπομπή της «Μίλα», αν και εκείνη θα προτιμούσε να μην αλλάξει το στάνταρ ραντεβού της με το κοινό. Η αλλαγή, άλλωστε, θα την έφερνε αντιμέτωπη με την Ελένη Μενεγάκη.

• Την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου θα τη δούμε, σύμφωνα με πληροφορίες, στο πρωινό ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του Σαββατοκύριακου στον Alpha με άλλο τίτλο και πάνελ, όπου θα είναι πρώτο βιολί. Όχι ότι δεν ήταν και φέτος…

• Η Κατερίνα Καραβάτου σκέφτεται πολύ σοβαρά να πάει στο E-TV. Από τα μεγάλα κανάλια κάηκε… Και σκέφτεται να επισκεφθεί τα εκκολαπτόμενα.


Σχολιάστε εδώ