Ξεπούλημα με… κάλυψη Μαζιώτη!

Διανύουμε, ως γνωστόν, περίοδο κατά την οποία η συγκυβέρνηση των εθελόδουλων καταστροφέων της πατρίδας μας, ξεπουλώντας όσο όσο την ανεκτίμητη λαϊκή περιουσία –ΔΕΗ μαζί με τεράστιες ποσότητες εξαιρετικής ποιότητας λιγνίτη, δάση, μπαζωμένες και αποκλεισμένες για τους Έλληνες παραλίες και αιγιαλούς, εργοστάσια ζάχαρης και κάθε τι που θα μπορούσε να αποτελέσει μοχλό ανάπτυξης για τη χώρα– με αποτέλεσμα την εξαθλίωση και φτωχοποίηση των τριών τετάρτων τουλάχιστον των ελληνικών νοικοκυριών, ενώ θησαυρίζουν ταυτόχρονα αλλοδαπά γεράκια και ημεδαπές ακόρεστες ύαινες.

Την αδιέξοδη αυτή περίοδο που διανύουμε αγκομαχώντας, οι ακόμα κρατούντες περί άλλα τυρβάζουν. Το μόνο που τους ενδιαφέρει –γαία πυρί μιχθήτω– είναι να διατηρηθούν στην εξουσία με θεμιτά και κυρίως ΑΘΕΜΙΤΑ μέσα. Παράλληλα αδιαφορούν πλήρως, αντί να το αξιοποιήσουν, για κάθε ευεργετικό γεγονός, όπως η αποδειχθείσα σκανδαλώδης υπόθεση της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής (ΕΛΣΤΑΤ), και αγωνίζονται λυσσαλέα να διασώσουν τον αρχιαπατεώνα Ανδρέα Γεωργίου, ο οποίος –ω του αίσχους!– εξακολουθεί να παριστάνει τον πρόεδρο της εν λόγω Αρχής όντας υπόδικος.

Στερούμενοι μονίμως και της πιο στοιχειώδους τσίπας, σκαρφίζονται αδιάλειπτα τρόπους για να εξαπατούν τους κάθε άλλο παρά αφελείς Έλληνες. Να τους εξαπατούν και να τους αποπροσανατολίζουν. Ερωτώ: Υπάρχει έστω και ένας συμπατριώτης μας με σώας τας φρένας που θα πιστέψει ότι η σύλληψη του Μαζιώτη υπήρξε τυχαία; Κανένας. Τον έψαχναν. Αυτό είναι βέβαιο. Όπως είναι βέβαιο πως πολύ θα ήθελαν να τον πιάσουν πριν από τις εκλογές του Μαΐου. Τώρα, όμως, με τους βλοσυρούς της «τρόικας» να ζητάνε τα δυσβάστακτα –και εξοργιστικότατα για τους Έλληνες– «προαπαιτούμενα», η σύλληψη του Μαζιώτη τους ήρθε κουτί. Γιʼ αυτό και τα συστημικά κανάλια της συστηματικής παραπλάνησης εξογκώνουν τους ψιλοτραυματισμούς ενός τουρίστα και του αστυνομικού, ώστε να μην εξαντληθεί αμέσως το περιστατικό. Όσο για τον ίδιο τον Μαζιώτη, με τις ανακρίσεις και τις… «έγκαιρες και έγκυρες», σύμφωνα με το γελοίο αυτό κλισέ, πληροφορίες περί του περιεχομένου τους, θα μας φλομώσουν για καιρό.

Και το ξεπούλημα θα συνεχίζεται απτόητο. Με επενδυτές σκιάχτρα. Όπως οι επενδυτές του ναυπηγείου του Σκαραμαγκά, με απλήρωτους εργάτες και υποβρύχια που, μολονότι προπληρωμένα, δεν έχουμε στη διάθεσή μας, πλην ενός που γέρνει… Αφήνω τη συμφωνία με τους Κινέζους που θα κατασκευάζουν ή θα επισκευάζουν πλοία σε δικά τους και όχι σε δικά μας ναυπηγεία. Ζήτωσαν οι κατʼ όνομα έλληνες εφοπλιστές!

Ας μην ξεχνάμε και το παράρτημα της Coca Cola στην Ελλάδα. Το οποίο εγκατέλειψε τη χώρα μας, άφησε άνεργους τους έλληνες υπαλλήλους του και τώρα διαφημίζεται θρασύτατα από ελληνικά κανάλια. Ιδίως μάλιστα από τη λεγόμενη ΝΕΡΙΤ. Αυτή η προσβλητική για κάθε Έλληνα διαφήμιση μου σμπαραλιάζει τα νεύρα. (Τι να κάνουμε; Αυτή η εισαχθείσα προ εικοσαετίας και πλέον καταναλωτική μανία –κατανάλωση που υπήρξε καταστροφή για τη χώρα και την κοινωνία μας– διατηρεί και σήμερα τα απόνερά της, σε χρονικό διάστημα που πολλοί δεν μπορούν να απαλλαγούν απʼ την πείνα τους).

Κατά τα άλλα, χωρίς τη βοήθεια του Μαζιώτη και των ομοίων του, συμπληρώθηκαν αισίως 40 χρόνια από το πραξικόπημα και την τουρκική εισβολή στην Κύπρο. Γεγονός το οποίο, με τις εξελίξεις που μεσολάβησαν, πλήττει θανάσιμα τον ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ. Ο σημερινός πρόεδρος της Μεγαλονήσου Αναστασιάδης, γνωστός θιασώτης του επαίσχυντου Σχεδίου Ανάν, ορκιζόταν, ΠΡΙΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ, ότι δεν πρόκειται να το υιοθετήσει, ψευδόμενος ασυστόλως. Το αυτό διακήρυσσε και ο… πατριώτης Σαμαράς. Όσο για τον ανεκδιήγητο Βενιζέλο –όπου έχει ανακατευτεί τα έχει κάνει θάλασσα και πάντοτε εις βάρος της χώρας μας και των πολιτών της–, δέχθηκε στην Αθήνα ως υπουργός Εξωτερικών τον επικεφαλής του ψευδοκράτους Έρογλου και συμφώνησε σε όλα μαζί του! Είχε προηγηθεί, άλλωστε, και η απόλυτη συμφωνία του με τον περιβόητο ομόλογό του Νταβούτογλου, ο οποίος, όπως γράφει σε… βαθυστόχαστο βιβλίο του, επιδιώκει την ανασύσταση της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας!

ΥΓ.: Το έγκλημα που διαπράττει με έντονο μάλιστα τρόπο τον τελευταίο καιρό το κράτος του Ισραήλ κατά των Παλαιστινίων, φονεύοντας κατά προτίμηση μικρά παιδιά, δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο. Πολύ περισσότερο που ορέγεται να εξαφανίσει σταδιακά έναν ολόκληρο λαό. Διότι, εκτός των άλλων, στην Παλαιστίνη υπάρχουν πλουσιότατα κοιτάσματα υδρογονανθράκων.


Σχολιάστε εδώ