Ανοίγει τα χαρτιά του για την ΑΕΚ ο Μελισσανίδης!

Αναλυτικά το ΔΣ της νέας ΠΑΕ που συστάθηκε το απόγευμα της Παρασκευής: Ευάγγελος Ασλανίδης – Πρόεδρος, Αλέξης Δέδες – Διευθύνων Σύμβουλος, Μάκης Αγγελόπουλος – Μέλος, Ανδρέας Ανατολιωτάκης – Μέλος, Γιώργος Σκρέκης – Μέλος, Στέργιος Γαντζούλας – Μέλος, Αλέξης Αλεξίου – Μέλος. Ο τελευταίος αποτελεί και τον εκπρόσωπο της ερασιτεχνικής ως πρόεδρος του μητρικού σωματείου. Με το ερώτημα που γεννάται να αφορά στον χρόνο που θα κατέχει αυτή τη θέση, διότι όλες οι ενδείξεις υποδηλώνουν την αδυναμία του να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις της θέσης.

Αλλά το ζητούμενο για τους φίλους της ΑΕΚ αυτή την περίοδο δεν είναι άλλο από την κατασκευή της Αγιάς Σοφιάς. Πιθανότατα την Τρίτη ή την Τετάρτη θα περάσει από το Β’ Θερινό Τμήμα της Βουλής το νομοσχέδιο που θα ανοίξει διάπλατα τον δρόμο για την κατασκευή του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια. Με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, ωστόσο, να εμφανίζεται προβληματισμένος. Τόσο για τη στάση της δημοτικής αρχής και ενός περιορισμένου αριθμού κατοίκων, όσο και από την ελάχιστη βοήθεια που παρέχουν οι φίλοι της «Ένωσης» με τα βαριά πορτοφόλια. Πρόκειται για τους δύο μεγάλους πονοκέφαλους για τον Νικαιώτη επιχειρηματία και αναμένεται να θέσει το δίλημμα για την κατασκευή του γηπέδου και σε όσους αντιδρούν, αλλά και σε εκείνους που αδιαφορούν. Θα ρίξει το γάντι ο έμπειρος παράγοντας και θα περιμένει να δει αντιδράσεις. Κυρίως από επιχειρηματίες που θεωρούσε συνοδοιπόρους του, αλλά βλέπει πλέον να παίρνουν αποστάσεις. Με πιο χαρακτηριστική περίπτωση τον Πέτρο Παππά.

Στην πρόσφατη συνάντησή του με τους οργανωμένους οπαδούς, βέβαια, ο Μελισσανίδης ξεκαθάρισε ότι «το γήπεδο θα γίνει» και, μάλιστα, εγγυήθηκε προσωπικά για την εξεύρεση των χρημάτων.

Είναι, πάντως, προβληματισμένος ο διοικητικός ηγέτης της «Ένωσης» και από την περιορισμένη διάθεση των εισιτηρίων. Παρά το έξτρα κίνητρο που έδωσε με την προοπτική να πάει το 80% των χρημάτων για την κατασκευή του νέου γηπέδου.

Ψάχνει για έναν κράχτη

Είναι σαφές ότι ο Μελισσανίδης θέλει και μία μεγάλη μεταγραφή για να αυξήσει το ενδιαφέρον του κόσμου. Γι’ αυτό κάθισε στο ίδιο τραπέζι με τον Ράφικ Τζιμπούρ. Αλλά με τον Αλγερινό διαπιστώθηκε μεγάλο χάσμα και πλέον ο επιχειρηματίας στρέφει το ενδιαφέρον του στον Γιώργο Καραγκούνη, παρά τις σχετικές διαψεύσεις. Επίσης, συζήτηση γίνεται και για δανεισμό του Σωτήρη Νίνη, αν και στο κόλπο για τον διεθνή μέσο φέρεται να μπήκε την τελευταία εβδομάδα και ο Ολυμπιακός.

Υπάρχει και ο Μασούντ, ο διεθνής Ιρανός, αλλά ελάχιστοι πιστεύουν στην ΑΕΚ πώς μπορεί να αποδεχθεί την πρόταση του Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς.


Σχολιάστε εδώ