Όποιος φοβάται τον λαό, δεν μπορεί να πάει μακριά με τον φόβο…

Μια πολύ μικρή γεύση δίνουν τα παρακάτω αποσπάσματα:

• «Παραλάβατε κράτος και θα παραδώσετε αποικία των μεγάλων επιχειρηματικών συμφερόντων και της διαπλοκής που καιροφυλακτεί και βιάζεται, πριν αναλάβει ο ΣΥΡΙΖΑ, να ξεκοκαλίσει έναντι πινακίου φακής όλον τον δημόσιο πλούτο, αλλά και τις στρατηγικής σημασίας δημόσιες επιχειρήσεις της χώρας».

• «Κινείστε ως κυβέρνηση στα σκοτάδια. Αδυνατείτε να καταλάβετε τι συμβαίνει στην ελληνική κοινωνία. Καταφεύγετε σε συκοφαντίες. Δεν θα σας βγουν σε καλό αυτά. Ποτέ δεν βγήκαν σε καλό οι συκοφαντίες».

• «Δεν είμαστε εμείς διψασμένοι για εξουσία. Είμαστε διψασμένοι για να πάρουμε την εξουσία από τα χέρια της ντόπιας και ξένης κλεπτοκρατίας και να τη μεταβιβάσουμε, να τη δώσουμε εκεί όπου ανήκει, στον ελληνικό λαό. Γιʼ αυτό είμαστε διψασμένοι. Και πολύ σύντομα αυτό θα το κάνουμε πράξη».

• «Όποιος φοβάται τον λαό, δεν μπορεί να πάει μακριά με τον φόβο… Όποιος φοβάται τον λαό, όποιος φοβάται τη Βουλή, όποιος φοβάται τον πολιτικό διάλογο, όποιος εν τέλει φοβάται την ίδια τη Δημοκρατία, δεν μπορεί να πάει πολύ μακριά με τον φόβο. Οι ημέρες του φόβου τελείωσαν για τον ελληνικό λαό».


Σχολιάστε εδώ