Αστραπές και βροντές του Σαββίδη στον ΠΑΟΚ

Έτσι, ο ΠΑΟΚ θα συμμετάσχει στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ και ο Παναθηναϊκός σε εκείνα του Τσάμπιονς Λιγκ. Με τον μεγαλομέτοχο του «δικέφαλου» να αναζητάει απαντήσεις για τις συνεχείς ήττες της ομάδας του σε κάθε δικαστική αντιπαράθεση.

Μέχρι τώρα ο ΠΑΟΚ την πάτησε στην υπόθεση του Γιώργου Δώνη, από τον οποίο έχασε κάθε δίκη, σε αθλητικό και πολιτικό επίπεδο. Εξαπέλυσαν, βέβαια, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ επίθεση και στην ΕΠΟ, αλλά επί της ουσίας το έπραξαν για να κρύψουν τα δικά τους σφάλματα στον χειρισμό της υπόθεσης.

«Ο κ. Σαρρής, βέβαια, όχι μόνο δεν έχει την ευθιξία να παραιτηθεί, όχι μόνο δεν έχει αρθρώσει μια συλλαβή, έστω για τους τύπους, για όσα του καταλογίζονται από έντιμους λειτουργούς της Δικαιοσύνης, αλλά αρνείται να διατάξει μια υποτυπώδη έρευνα για τις συνταρακτικές αποκαλύψεις! Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, άλλωστε, έχει δείξει πως αντιδρά μόνο σε ό,τι αφορά τον ΠΑΟΚ… Το ελληνικό ποδόσφαιρο χάνει και τους λίγους φιλάθλους που απέμειναν να αντιστέκονται στην εικόνα απόλυτης παρακμής που παρουσιάζει και οι «άρχοντές του» ορθώνουν το ανάστημά τους μόνο για να εκδικηθούν όποια ΠΑΕ φωνάξει για την κατάντια τους. Θα επανέρθουμε σύντομα…», ανέφερε μεταξύ άλλων η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ που τα έβαλε και με τα ΜΜΕ για τη στάση τους στο θέμα των πρόσφατων αποκαλύψεων γύρω από τα δρώμενα στην ΕΠΟ και γενικότερα στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

«Παράλληλα με την κατάρρευση του παραποδοσφαίρου, ευελπιστούμε ότι θα καταρρεύσει το διαβρωμένο σύστημα σε μεγάλο μέρος των ΜΜΕ που προσπαθούν πίσω από νομικίστικες δικαιολογίες να κάνουν τον συνήγορο του Διαβόλου και να υποβιβάσουν ή να αποκρύψουν τις αποκαλύψεις που προκύπτουν για το ελληνικό ποδόσφαιρο», ανέφερε το υστερόγραφο της ανακοίνωσης.

Στα όριά του ο Άγγελος
Γίνεται αντιληπτό το έλλειμμα εξουσίας στον ΠΑΟΚ το διάστημα που βρίσκεται εκτός Ελλάδας ο Ιβάν Σαββίδης. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ έχει καεί στον χυλό και πλέον φυσάει και το γιαούρτι. Με συνέπεια, βέβαια, να καθυστερεί η λήψη σημαντικών αποφάσεων. Τη διάσταση απόψεων που παρατηρείται σε πολλά ζητήματα επεσήμανε με δηλώσεις του και ο Ζβόνιμιρ Βούκιτς.

«Άλλη πρόταση μού έκανε ο Σαββίδης και άλλη ο Βρύζας», είπε ο Σέρβος μεσοεπιθετικός και σκόρπισε τον προβληματισμό στους φίλους του ΠΑΟΚ.

Την ίδια ώρα ο Άγγελος Αναστασιάδης δείχνει ότι έχει φτάσει στα όριά του. Επέμενε για την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού και δύο πλάγιων επιθετικών πριν από την έναρξη της προετοιμασίας και τελικά την αποστολή στο εξωτερικό ακολούθησε ως νέα προσθήκη ο Ρατς, αλλά ο Ρουμάνος είναι ακραίος μπακ! Υπάρχει και η εκκρεμότητα με το νέο συμβόλαιο του Στέφανου Αθανασιάδη, λείπουν και οι διεθνείς που συμμετείχαν στο Παγκόσμιο Κύπελλο, ενώ χάθηκε και ο Χρήστος Καρυπίδης, ο οποίος προτίμησε τη σιγουριά της Ξάνθης. Ακόμα και ο Στέλιος Μαλεζάς κοιτάζει προς το Αγρίνιο και τον Παναιτωλικό, την ώρα που ο προπονητής του ΠΑΟΚ προσπαθεί να βρει λύσεις εκ των έσω, έστω και με αλχημείες.

Με την ελπίδα να αποτρέψει το ξέσπασμά του που θα δημιουργήσει ακόμα περισσότερα προβλήματα αντί να λύσει όσα υπάρχουν ήδη.


Σχολιάστε εδώ